مدیر واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان:
تئاتر بچههای مسجد قزوین پنج هزار مخاطب جذب کرد/ برگزاری گام سوم جشنواره در بیستم اردیبهشت
مدیر واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان قزوین گفت: گام اول و گام دوم تئاتر بچههای مسجد در سال گذشته برگزار شد و در مجموع در هر گام ۳۰ اجرا در مساجد مختلف برگزار شد و حدود پنج هزار نفر مخاطب آن بودند.
به گزارش خبرنگار قزوین سید قاسم قوامی در نشست رسانهای جشنواره استانی تئاتر مردمی بچههای مسجد که پیش از ظهر امروز در حوزه هنری استان برگزار شد، گفت: در مرداد ماه سال گذشته پروژه استعداد یابی و ثبت گروه شکل گرفت و ۲۰ گروه ثبت نام کرده و پس از انجام مصاحبه ۲۵ نفر برای پرورش استعدادهای درخشان هنرهای نمایشی مردمی انتخاب شدند و کارگاههای مختلف و ۱۲ جلسه تخصصی برای آنها برگزار شد.
مدیر واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان قزوین ادامه داد: در آذر ماه و پس از فراخوان جشنواره تئاتر مردمی بچههای مسجد با عنوان "محرابیان" دبیرخانه این جشنواره در استان شکل گرفت.
وی بیان کرد: ۲۲ گروه از استان قزوین در سامانه ملی محرابیان ثبت نام کردند و پس از برقراری ارتباط با آنها و در اختیار قرار دادن متنهای نمایشی در نهایت ۱۸ اثر در قزوین، الوند و اقبالیه شکل گرفت و ۱۲ گروه مجوز حضور در رویداد را کسب کردند.
این مسئول عنوان کرد: گام سوم تئاتر بچههای مسجد از امروز تا ۲۸ اردیبهشت ماه با اجرای پنج اثر در قالب ۵۲ اجرا در ۲۱ مسجد برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: در مجموع سه گام ۱۱ نمایش، ۱۱۰ اجرا در ۷۵ مسجد برگزار میشود و اختتامیه جشنواره ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و سه اثر به دبیرخانه ملی جشنواره ارسال میشود.
مدیر واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری ادامه داد: اولین جشنواره استانی تئاتر مردمی بچههای مسجد استان قزوین در بیستم اردیبهشت با حضور ۱۱ اثر نمایشی که هشت اثر آن توسط آقایان و چهار اثر توسط بانوان تولید شده در امامزاده اباذر برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: اجرای تئاترهای آپارتمانی در سال جدید از برنامههای پیش روی حوزه هنری استان است و به صورت پایلوت در چند آپارتمان اجرا خواهد شد و به دغدغههای موجود میپردازد.
سید قوامی افزود: باتوجه به صنعتی بودن قزوین، فضاهای کارگری به ایجاد تئاتر کارگری کمک میکند، همچنین از ظرفیت فضاهای روستایی و دانشگاهی هم میتوان برای اجرای نمایش مردمی بهره برد.
وی عنوان کرد: تئاتر ویژه خواص نیست و تقسیم بندی مخاطب به خواص و عوام اشتباه است و در بچههای مسجد با مخاطب بی واسطه ارتباط برقرار میشود.