رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:
افزایش بازرسی و نظارت بر بازار در ماه مبارک رمضان/مشکلی در تامین کالاهای اساسی ماه رمضان در آذربایجان غربی وجود ندارد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مشکلی در تامین کالاهای اساسی مردم استان در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
به گزارش ایلنا، اکبر کرامتی در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام این مطلب اظهار کرد: با توجه به برنامهریزیهایی که در ستاد تنظیم بازار و قرارگاه امنیت غذایی استان صورت گرفته مشکلی برای توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم در تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
کرامتی تصریح کرد: به میزان۷۲۰۰ تن برنج ، سه هزار تن شکر و همچنین ۲ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ جهت تنظیم بازار ماه مبارک رمضان استان تهیه و تامین شده و در حال حمل و انتقال به استان است.
وی اضافه کرد: جهت تداوم توزیع اقلام اساسی در ماه مبارک رمضان برنج تایلندی به مقدار ۲هزار و ۵۵۰ تن، برنج هندی از مقصد بوشهر به میزان بیش از چهار و ۶۰۰ تن و شکر از مقصد استان خوزستان به میزان سه هزار تن تدارک و در حال حمل به استان است.
کرامتی ادامه داد: به منظور تنطیم بازار شب عید نیز در اسفند ماه یکهزار و ۲۰۰ تن برنج تایلندی و یکهزار و ۳۰۰تن برنج هندی توزیع شده است.
رییس قرارگاه امنیت غذایی استان آذربایجان غربی افزود: برای سهمیه شکر خانوار نیز در اسفند ماه هزار و ۵۰۰ تن توزیع انجام شده است که بیش از ۸۰ درصد آن جذب و با قیمت ۱۴۰ هزار ریال برای هر کیلو عرضه شده است.شکر برای صنف صنعت نیز به میزان یکهزار و ۵۰۰ تن تخصیص و با قیمت مصوب ۱۲۵ هزار ریال توزیع شده است.
وی خاطر نشان کرد: در زمینه تامین گوشت مرغ گرم با توجه به جوجه ریزی های مناسب انجام گرفته در ماههای اخر سال 1400، در اسفندماه با پنج میلیون قطعه و برای فروردین ماه به تعداد چهار میلیون و ۸۷۵ هزار قطعه مشکلی در تامین گوشت مرغ مصرفی مردم ، وجود نخواهد داشت.
کرامتی تاکید کرد: در حال حاضر با توجه به برنامه ریزی های انجام شده به طور متوسط روزانه ۳۵۰ تن گوشت مرغ گرم در استان توزیع می شود و این درحالی است که مصرف متوسط گوشت مرغ به طور روزانه ۲۲۰تن در استان است.
وی بیان کرد: هیچ گونه کمبودی در تامینگوشت مرغ گرم و منجمد وجود ندارد و مرغ منجمد نیز به اندازه کافی در سردخانه های شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره سازی شده است.
رییس قرارگاه امنیت غذایی استان آذربایجان غربی با بیان اینکه گوشت قرمز منجمد در اسفند ماه به میزان ۱۷ تن توزیع شده است، ادامه داد: بیش از ۱۲۱ تن گوشت قرمز منجمد جهت تثبیت قیمتها و تعادل در بازار ، آماده توزیع برای ایام ماه مبارک رمضان است.
وی با بیان اینکه گوشت مرغ منجمد در اسفند ماه در سطح روستاهای استان به میزان ۶۰۰ تن توزیع شده است، افزود: در هفته اول فروردین ماه سال جاری نیز ۴۰۰ تن مرغ منجمد در مناطق شهری استان توزیع شد.
این مسئول همچنین خاطر نشان کرد: بیش از سه هزار تن روغن هم برای استان تخصیص یافته که از این مقدار ۱۸۰ تن برای صنف صنعت و مابقی برای مصرف خانوار بوده است که از اول فروردین ماه سال ۱۴۰۱ مقدار ۷۰۰ تن روغن خوراکی از طریق مباشرین بخش خصوصی توزیع گردیده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه شاهد افزایش تقاضا برای مصرف کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان خواهیم بود ، بنابراین نظارت ها و بازرسی ها جهت تنظیم بازار این محصولات در این ماه مبارک افزایش می یابد.
کرامتی اضافه کرد: هم اکنون ۳۸ اکیپ بازرسی قرارگاه تأمین امنیت غدایی در سراسر استان بر سطح بازار اقلام پر مصرف و کالاهای اساسی مردم به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش بازار استان هستند و با آغاز فعالیت این قرارگاه در حال حاضر شاهد آرامش و ثبات در بازار کالاهای اساسی مردم هستیم.