کسب حد نصاب B المپیک توسط شناگر اصفهانی/جداسازی پایگاه ملی شنا از هیأت استان اصفهان
رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان اصفهان گفت: برای توسعه رشته شنا لازم است پایگاه ملی شنا را از هیأت شنا استان اصفهان جدا کنیم.
به گزارش ایلنا از اصفهان، پیمان گرامی افزود: با وجود ویروس محنوس کرونا، برای دومینبار در تاریخ شنا ایران حد نصاب B المپیک را توسط مهرشاد افقری کسب کردیم و این در شرایطی بود که نزدیک به ۷۰۰ روز استخر استاندارد در اختیار شناگران ما نبود.
وی ادامه داد: در استان اصفهان شناگران خوبی داریم که با امکانات کم، رکوردهای خوبی به ثبت رساندند که میتوان به متین سهران و مهرشاد افقری اشاره کرد که از بهترینهای شنا در آسیا هستند و با وجود مشکلات و سختیها موفق شدند، حد نصابهای بسیار خوبی را در شنا کسب کنند.
گرامی با بیان اینکه تنها 15 ورزشکار در کشور موفق شدند سهمیه IOC کسب کنند، خاطرنشان کرد: از این تعداد سهم استان اصفهان ۲ ورزشکار و یکی از آنها مهرشاد افقری بود.
رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان اصفهان ادامه داد: نزدیک به ۳۰۰ میلیون تومان هزینه حضور شناگران اصفهانی در مسابقات انتخابی المپیک بود که با کمک باشگاه فرهنگی ورزشی اریس محقق شد.
وی که به تازگی به عضویت هیات رئیسه فدراسیون شنا در آمده گفت: در این سمت به دنبال حمایت از ورزشکاران مستعد به ویژه ورزشکاران اصفهانی خواهیم بود.
گرامی با بیان اینکه شناگران اصفهانی در آینده شاکله اصلی تیم ملی را تشکیل خواهند داد، تصریح کرد: یکی از پیشنهاداتی که برای توسعه رشته شنا دارم این است پایگاه ملی شنا را از هیأت شنا استان اصفهان جدا کنم.
حضور اریس در لیگ برتر شنا با شناگران نوجوانان
همچنین گامر دیلانچیان پیرامون لیگ برتر شنا اظهار داشت: در لیگ برتر امسال 12 تیم حضور دارند که اریس هم نماینده استان اصفهان است که با شناگران جوان و نوجوان در لیگ برتر حضور یافته و در مرحله اول نایبقهرمان شدیم؛ البته بیشترین سکوی قهرمانی را در مادههای مختلف به دست آوردیم.
مربی تیم شنا اریس اصفهان افزود: لیگ برتر شنا در 3 مرحله برگزار میشود که مرحله نخست در دیماه 1400، مرحله دوم نیز در همین ماه یعنی بهمن انجام می شود و اسفندماه 1400 شاهد مرحله پایانی خواهیم بود.
مربی اصفهانی تیم ملی شنا در مورد مسابقات انتخابی المپیک گفت: با کمکهایی که از سوی مسعود جابرزاده مدیرعامل باشگاه اریس انجام شد برای اولینبار بدون کمک مربیهای خارجی ورودی حدنصاب B المپیک را کسب کردیم، اما به دلیل کاهش تعداد نفرات حاضر در المپیک حدنصاب B به صورت مستقیم راهی المپیک نشد.
وی خاطر نشان کرد: کرونا بسیاری از برنامههای ملی را تحت تأثیر قرار داد، با این حال در دقیقه ۹۰ مجوز حضور در مسابقات بلغارستان را کسب کردیم و توانستیم حدنصاب مسابقات جهانی را به دست بیاوریم.
دیلانچیان افزود: برای حضور در بازیهای آسیایی برنامه داریم تا بتوانیم برای اولینبار به مدال در این بازیها دست پیدا کنیم، اگر برنامهریزی و حمایت خوبی از شناگران انجام شود، میتوان به کسب مدال در بازیهای آسیایی امیدوار بود، مشکلات زیادی داریم و حتی سکوی استاندارد را در اختیار نداریم، امیدواریم اداره کل ورزش اصفهان نیز کمک کند تا ورزشکاران استعدادهای خود را بهتر نشان دهند.
تمرینات مستمر ملیپوشان در باشگاه اریس
مهرشاد افقری ملیپوش اصفهانی تیم ملی شنا نیز در این نشست اظهار داشت: ۴ رکورد ملی به ثبت رساندهام و در دوره اول لیگ برتر نیز رکورد ملی ماده ۵۰ متر پروانه را ارتقا دادم و در ۲۰۰ متر پروانه برای اولینبار حضور پیدا کردم و عنوان قهرمانی را به دست آوردم.
رضا قنوانی دیگر ملیپوش تیم ملی شنا نیز گفت: ۳ سال است از خوزستان به اصفهان آمدم و حدود ۲ سال است با گامر دیلانچیان تمرین میکنم و در دوره اول لیگ برتر نیز یک عنوان نایبقهرمانی و یک عنوان چهارمی به دست آوردم و امیدوارم در ادامه بتوانم رکوردهای ملی را جابجا کنم.
متین سهران شناگر ملیپوش اصفهانی نیز گفت: تمرینات خوبی را در حال حاضر انجام میدهیم و در دوره اول لیگ برتر ۲ عنوان قهرمانی و ۲ نایبقهرمانی در مادههای مختلف کسب کردم و امیدوارم در ادامه بتوانیم با جابجا کردن رکوردهای ملی در مسابقات آسیایی و جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم.