خبرگزاری کار ایران

استاندار البرز:

اتصال بازار کار به متقاضیان کار در البرز، حلقه مفقوده دارد/بدنبال مچ گیری و برخورد قهری در بازدیدها نیستیم

اتصال بازار کار به متقاضیان کار در البرز، حلقه مفقوده دارد/بدنبال مچ گیری و برخورد قهری در بازدیدها نیستیم
کد خبر : ۱۱۸۲۴۴۶

استاندار البرز با اشاره به ضرورت اشتغالزایی و هدایت کارجویان به سمت اشتغال مناسب، گفت: با وجود افراد جویای کار اما واحد‌های تولیدی به نیروی کار نیاز دارند و این میان حلقه مفقوده برای اتصال بازار کار به متقاضیان کار وجود دارد لذا مدیران برای معرفی کارجویان به بازار کار مانند زنجیر به هم متصل شوند.

به گزارش ایلنا از البرز، مجتبی عبداللهی در جلسه شورای معاونین استانداری و فرمانداران استان که روز پنجشنبه با حضور 3 تن از مدیران کل صمت، جهادکشاورزی و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی نیز برگزار شد، اظهار کرد: با به گونه ای برنامه ریزی و اقدام کنیم که نتیجه عملکرد ما الگویی برای سایر استان ها باشد لذا با توجه به شرایط، فرصت ها و نیازهای استان تصمیم گیری کنیم و دستورالعمل های کلان را در کمترین زمان ممکن بومی سازی و اجرایی کنیم.

عبداللهی گفت: البرز دارای شرایط خاصی است از این رو ضرورت دارد در نظارت بر چرخه تولید تا توزیع کالا در بازار نظارت جدی به صورت میدانی داشته باشیم و برای این امر فرمانداران باید هوشیارتر و آگاه تر باشند.

وی با اشاره به ضرورت اشتغالزایی و هدایت کارجویان به سمت اشتغال مناسب، افزود: اکنون بسیاری از واحد‌های تولیدی به نیروی کار نیاز دارند و تعداد زیادی از افراد نیز بدنبال کار هستند ولی این میان حلقه مفقوده ای برای اتصال بازار کار به متقاضیان کار وجود دارد که باید نسبت به حل آن اقدام کنیم.

استاندار البرز اذعان داشت: باید مسئولان مربوطه مانند زنجیر به یکدیگر متصل شوند و ضمن احصای موقعیت های شغلی، افراد را متناسب با رشته تحصیلی و مهارت به آن شغل برسانند.

وی افزود: ضرورت دارد برای این منظور از ستاد ساماندهی امور جوانان و توانی که در این ستاد وجود دارد نیز بهره برداری شود.

عبداللهی پس از دریافت گزارش عملکرد و برنامه های یک ساله شرکت شهرک های صنعتی، اظهار کرد: باید شهرک های صنعتی موجود مورد بازنگری و نیازسنجی قرار بگیرند و مسئولان مربوطه در این راستا برنامه راهبردی برای ایجاد زیرساخت های لازم و بهره برداری حداکثری از ظرفیت های موجود ارائه دهند.

وی افزود: در خصوص ایجاد شهرک های جدید نیز به توجیه مناسب و تخصصی نیاز است و برای این امر نیازمند برنامه ای منسجم و عملیاتی هستیم.

استاندار البرز گفت: از تمامی مدیران استان انتظار داریم که برنامه های خود را با پیوست مطالعاتی و برش های یک ساله و چهار ساله اعلام کنند که پس از تصویب آن، طبق برنامه عملکرد آنها مورد بررسی و نظارت قرار می گیرد.

عبداللهی در خصوص برنامه های جهادکشاورزی استان، تصریح کرد:  باید با جد و جهد و طی بازدید های میدانی و اخذ گزارش های دقیق از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان جلوگیری شود.

وی افزود: البرز در مرحله انقلاب و تحول کشاورزی بویژه در حوزه کشت گلخانه ای است که فرمانداران و تمامی مدیران مربوطه باید در این مسیر همراه باشند چراکه این نوع کشت، افزایش تولید، اشتغال، درآمد و همچنین صرفه جویی در مصرف آب را در پی دارد.

عبداللهی گفت: تغییر کاربری اراضی با ساخت و سازهای غیر مجاز و گسترش ویلاسازی ها سبب از بین رفتن اراضی کشاورزی بعنوان میراث آیندگان خواهد شد از این رو باید امانت دار باشیم ‌و از هویت باغشهری استان حفاظت کنیم.

وی افزود: ضرورت دارد که مسئولان با رصد لحظه به لحظه در حوزه استحفاظی خود، ساخت و ساز غیر مجاز و دیوارکشی برای اراضی باغی را در مراحل اولیه ایجاد سازه، مانع شوند.

عبداللهی در ادامه گفت: مدیران باید همیشه در محل کار خود حضور داشته و به صورت شبانه روزی از موضوعات حوزه خود با خبر باشند.

وی افزود: در بازدید ها بدنبال مچ گیری و برخورد قهری نیستیم ولی باید حضور ما بعنوان مسئول در حوزه های مختلف برای مردم ملموس باشد.

استاندار البرز با اشاره به شرایط شهرهای استان و ضرورت نظارت فرمانداران بر عملکرد شهرداری ها، گفت: باید شور و تحول و امید و نشاط برای مردم در شهرها ایجاد شود، نظافت، بهسازی، المان سازی، ایجاد اماکن رفاهی و تفریحی، روشنایی معابر و... اموری هستند که شهرداری ها باید در محله به محله استان اجرایی کنند و فرمانداران نیز نظارت جدی داشته باشند.

وی گفت: معابر باید ساماندهی شوند و نباید اجازه بدهید که کسبه و اشخاص حقیقی استفاده شخصی از فضاهای عمومی داشته باشند چراکه این موضوع برای مردم مزاحمت ایجاد می کند.

عبداللهی با تاکید بر اینکه باید به رفاه و بهبود معیشت کارکنان در ادارات و سازمان ها رسیدگی شود، افزود: بر این اساس باید مدیران از تمامی اختیارات و ظرفیت های خود استفاده کنند و ضرورت دارد که تعاونی های مسکن و مصرف در صورت امکان راه اندازی شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز