ایلنا از خوزستان گزارش میدهد؛
روستای دیونی دزفول همچنان در انتظار وعدههای مسئولین/ افت تحصیلی دانشآموزان به دلیل ضعف زیرساختهای برق، مخابرات و جاده + تصاویر
روستای دیونی از بخش شهیون دزفول از ابتدای تأسیس تا کنون با مشکل برق و خطوط ارتباطات دست به گریبان است. موضوعی که متولیان مخابرات عدم تحقق آن را به عدم ایجاد زیرساخت توسط اداره برق دزفول مربوط میدانند و متولیان سازمان برق به نبود امکانات.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، اهالی روستای دیونی از توابع بخش شهیون دزفول بهشدت از نبود امکاناتی مانند برق و خطوط مخابرات رنج میبرند.
یکی از اهالی این روستا میگوید: متأسفانه دکل مخابرات جوابگوی منطقه نیست. دو سال از قطعی کامل دکل مذکور میگذرد و پس از پیگیریهای فراوان همچنان این مشکل به حال خود باقی است. در این خصوص مسئولین اداره مخابرات عدم دسترسی به شبکه برق را عنوان کرده و مسئولین اداره برق کمبود بودجه جهت احداث شبکه پانصد متری را، و علیرغم پایه کوبی مسیر برق توسط پیمانکار اداره برق و هزینه کرد بیش از نود درصد هزینههای مربوط به شبکه برق، سه ماهی میشود که پروژه نیمهکاره رها شده است و همچنان اهالی روستا از خدمات ارتباطی و اینترنتی محروم هستند و کلاس غیرحضوری مدارس راهنمایی و متوسطه در هوای نامساعد زمستان منطقه در بلندی کوهستان و معدود نقاطی که اینترنت دهیِ ضعیف دارد برگزار میشود.
وی میگوید: نزدیک به پنج کیلومتر از جاده ارتباطی منتهی به روستا علیرغم وعده و وعیدهای چندین و چند ساله مسئولین در دولتهای مختلف همچنان بهصورت خاکی و نامطلوبی است، به طوری که روزهای بارانی تردد فقط بهوسیله وانت نیسان صورت میگیرد و این در حالی است که پنج حلقه چاه نفت در اطراف این روستا وجود دارد و شرکت نفت در یک کجسلیقگی محض نزدیک به ده کیلومتر از جاده دسترسی به چاه نفت بعد از روستا را آسفالت کرده و مسیر روستا را به امان خدا رها کرده است و به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل نمیکنند.
وی میافزاید: اداره راه و شرکت نفت چندین سال است که همدیگر را متولی جاده قلمداد میکنند و هرکدام بهنوعی از زیر بار مسئولیت خود شانه خالی نموده و اهالی ماندهاند و جادهای ویران.
یکی دیگر از این اهالی میگوید: یکی از اصلیترین مشکلات مردم روستای دیونی عدم توسعه شبکه برق است. به نحوی که خانههای جدیدالاحداث روستا مشکل برق دارند آنهم بهصورت غیراستاندارد بهوسیله سیم سیار تأمین میشود. نکتهای که با توجه به کم کاریهای ادارات مختلف در قبال مردم این روستا باعث فرار سرمایهگذاران بخش خصوصی و دلسردی آنها در ایجاد امکانات شده است.
یکی از این سرمایهگذاران به خبرنگار ایلنا گفت: با وجودی که با هزینه شخصی اقدام به تأسیس بومگردی کرده و امکان اشتغال برای پانزده نفر را ایجاد نمودهام، ولی متأسفانه مدتهاست که درگیر مشکلاتی هستم که عمده آنها با یک تلفن قابلپیگیری است. در نظر داشته باشید که بیش از چهار سال هزینه اشتراک برق را پرداخته نمودهام، ولی بازهم اداره برق کمبود بودجه را بهانه کرده و همین مشکل باعث عدم راهاندازی این طرح گردشگری شده است.
لازم به ذکر است، خبرنگار ایلنا در حال رایزنی جهت اطلاع از آخرین تصمیمات ادارات کل مربوطه در خصوص مشکلات عنوان شده است.