ارتقای بخش میان جلگه نیشابور به شهرستان
نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس گفت: بخش میان جلگه به زودی شهرستان خواهد شد و در اولین جلسه تقسیمات کشوری به تصویب خواهد رسید.
به گزارش خبرنگار ایلنا، هاجر چنارانی در جلسه شورای اداری شهرستان اظهار داشت: بعد از ارتقای بخش میان جلگه شهرستان نیشابور به دنبال ارتقای سرولایت خواهیم بود.
وی افزود: باید با مدیریت منابع آب تنش آبی را پشت سر بگذاریم و برای کمک به آب شهرستان ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار جذب شده است.
فرماندار نیشابور با بیان اینکه وقتی انگیزه داریم که برنامه ریزی داشته باشیم و در این چارچوب اطلس مدیریتی نیشابور تدوین شده است گفت: در نیشابور ۳۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب داریم با این حال می توانیم با مدیریت صحیح عرصههای منابع طبیعی ۲۰۰ میلیون لیتر آب را به سفره های زیر زمینی اضافه کنیم.
علیرضا قامتی تاکید کرد: عدم ایجاد التهاب در شهرستان ها، داشتن سند بومی و عملیاتی، تقویت واحدهای تولید راکد و فعال کردن آنها و ایجاد اشتغال از موارد مورد توجه استاندار است که بر آن تاکید دارد.
وی اظهار کرد: طی اینمدت ۴۵۹ طرح با اعتبار ۱۲ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال در نیشابور افتتاح شده است و ۲۰۰ مسئول استانی و کشوری به نیشابور سفر کرده اند.
امام جمعه نیشابور گفت: دولت برای اقدامات جدی اقتصادی باید جراحی های مهمی انجام دهد، اگر دولت لازم باشد برای مسائل مانند ارز، نقدینگی و به صورت کلی اقتصادی تصمیمی بگیرد باید آسیب ها و دردها را تحمل کند تا بتواند بعد آسایش یابد، تصمیمات اصولی دولت برای ساماندهی اقتصادی که انتظار همه مردم است طبیعتا باید با دولت همکاری کنیم.
حجت الاسلام قاسم یعقوبی با اشاره به اینکه نیشابور شهر سیمرغ است، ۳۰ مرغی که یک کار را میکنند و این نشان از وحدت مدیریت است افزود: باید در کارها اتحاد داشت و همکاری کرد، اگر هر کسی در لاک خودش کار کند کارها ذره ای پیش میرود و به نتیجه نمیرسد.
دیگر نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با توجه به افزایش ۳۵۰ درصدی بودجه بسیج نسبت به سال گذشته امیدواریم بسیج در عرصه های مختلف حضور ویژه ای داشته باشد همچنین با رایزنیهای انجام شده ۳۵ میلیارد تومان جهت حل مشکل کمبود تخت بیمارستانی از محل هدفمند کردن یارانه ها برای بیمارستان سوم نیشابور تخصیص یافته است.
احسان ارکانی افزود: توجه به پایتخت و مرکز استان و شهرستان و مراکز شهرستان ها اولویت توزیع بودجه بوده است و این باعث اختلاف بین شهرستان و مرکز استان شده است و بنابراین راهکاری جز حرکت به تاسیس شهرستان نداریم و برای توسعه باید استان شویم.
وی اظهار داشت: خراسان فعلی با ۳۳ شهرستان چسبیده به مشهد با مشکلات عدیده مرکز استان، امکان مدیریت ندارد و ایجاد استان خراسان مرکزی باید اتفاق بیافتد و این ارتقاء با آرامش خواهد بود و اگر پیشرفتی در نیشابور باشد با اتحاد و وحدت کلمه است، کارشکنی محکوم است و فرقی ندارد که این اتفاق توسط مردم، مدیران یا دستگاه های سیاسی باشد.
وی با اشاره به مشکلات اخیر ایرانخودرو خراسان گفت: مشکلات ایران خودرو باید قسمتی در تهران و قسمتی در شهرستان پیگیری شود.