مدیرکل استاندارد ایلام خبرداد؛
گشت های مشترک بازرسی از نانوایی های استان
مدیرکل استاندارد ایلام از گشتهای مشترک کارشناسان استاندارد، استانداری، تعزیرات حکومتی، سازمان صمت، شبکه بهداشت از مراکز صنفی نانوایی در شهرستان ایلام خبر داد.
به گزارش ایلنا، مهناز همتی گفت: به منظور کنترل بر کیفیت پخت نان شهرستان ایلام، بازرسان این اداره کل در قالب گشت های مشترک با حضور نمایندههای ادارات مختلف از نانواییهای این شهرستان بازرسی و نظارت به عمل آوردند.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای طرح بازرسی از نانوایی ها، بررسی تناسب آرد مصرفی با نوع نان در حال پخت، کیفیت آردهای نانوایی و وضعیت سبوس مورد مصرف در نانوایی ها (از نظر دارا بودن پروانه های بهداشتی، نوع سبوس مورد مصرف و اختلاط آن با آرد)، نمک، وزن چانه ها، کالیبرسیون ترازوهای موجود در نانوایی ها و سایر افزودنی های مورد استفاده در پخت نان است.
در حاشیه این بازرسی ها وضعیت بهداشت فردی کارکنان و بهداشت محیط نانوایی ها نیز کنترل شد.