امحای بیش از ۳۶ تن مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در کرمانشاه
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : نیمه نخست امسال بیش از ۳۶ تن مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در کرمانشاه امحاء شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ،مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نیمه نخست امسال ۳۶ هزار و ۶۱۹ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در استان کرمانشاه امحاء شده است.
وی افزود: در این مدت ۱۱۷ هزار و ۳۸۳ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی مشکوک کشف و جمع آوری شد که پس از انجام بررسی های کارشناسی و آزمایشگاهی ۲۲ هزار و ۴۲۶ کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی آلوده گزارش و معدوم شد.
مستوفی گفت: همچنین در این مدت ۴۱ هزار و ۷۸۴ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در استان معدوم شده است.
وی با اعلام اینکه ۴۲۷ واحد تولیدی در حوزه مواد غذایی و آرایشی بهداشتی در استان فعالیت می کنند، افزود: در شش ماهه امسال ۸۰۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و کارگاهی و شرکتهای پخش مواد غذایی و آرایشی بهداشتی صورت گرفته است.
مستوفی در پایان گفت: به شهروندان توصیه می شود از مصرف مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز برچسب اصالت و سلامت جداً خودداری کنند و مواد غذایی خود را از مکانهای معتبر خریداری کنند.