خبرگزاری کار ایران

رئیس دستگاه قضا در دیدار با صنعتگران قزوین عنوان کرد:

ضرورت برخورد دستگاه‌های نظارتی سه قوه با تعلل کنندگان در صدور مجوزهای بخش تولید/ ضرورت استفاده از ظرفیت متخصصان در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضا

ضرورت برخورد دستگاه‌های نظارتی سه قوه با تعلل کنندگان در صدور مجوزهای بخش تولید/ ضرورت استفاده از ظرفیت متخصصان در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضا
کد خبر : ۱۱۳۷۹۶۴

رئیس قوه قضاییه گفت: صدور مجوز درصورت داشتن شرایط لازم نباید در پیچ و خم اداری بماند، همچنین اگر در روند صدور مجوز افرادی هستند که قانون را اجرا نکرده و تعلل می‌کنند باید دستگاه‌های نظارتی در سه قوه رسیدگی به آن‌ها را در اولویت قرار دهد.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در دیدار با صنعتگران قزوین که عصر امروز در دادگستری استان برگزار شد، گفت: در حال حاضر که در جنگ اقتصادی قرار داریم باید لوازم آن را نیز بپذیریم و باید افرادی که در میدان جنگ هستند از هر جهت پشتیبانی شوند و حمایت روحی شده، موانع آن‌ها برداشته شده و در اولویت قرار گیرند. 

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: برخی مسائل وجود دارد که باید از طرف حکومت، قوه قضاییه، مجلس و سایر دستگاه‌ها در نظر گرفته شود و برخی موارد نیز مربوط به خود طرفی است که در جنگ قرار دارند.

وی بیان کرد: مواردی که لازم است از ناحیه دستگاهی برای آن مجوز صادر شود، باید در صورت داشتن شرایط لازم در پیچ و خم اداری نماند، همچنین اگر در روند صدور مجوز افرادی هستند که قانون را اجرا نکرده و تعلل می‌کنند باید دستگاه‌های نظارتی در سه قوه رسیدگی به آن‌ها را در اولویت قرار دهد.

رئیس دستگاه قضا افزود: تسهیل در صادرات، واردات و تولیدات نیز گاهی مشکلاتی در زمنیه‌های مختلف وجود دراد، در این راستا نیز باید به دستگاه‌های متولی کمک شود تا در امر اقتصاد تسهیل شود.

وی عنوان کرد: در مواردی که اختلاف ایجاد می‌شود ما در دستگاه قضا آمادگی داریم تا همکاری داشته و با تشکیل کارگروه مشترک مشکلات در مرتبه اول در آن بررسی شود که تحقق این امر از تشکیل پرونده قضایی در ابتدای امر جلوگیری می‌شود.

محسنی اژه‌ای اظهار کرد: لازم است خود صنوف و اتاق بازرگانی فعال شوند و در زمان بروز اختلاف و سایر مشکلات نظر تخصصی خود را ارائه دهند تا از آن‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: شاید ایجاد شعب تخصصی در شهرستان‌های دور افتاده ممکن نباشد اما می‌توان به برخی از موضوعات در مرکز استان رسیدگی کرده، از مشاوره و تخصص افراد خبره در زمینه‌های مختلف استفاده کرد که اجرای این امور در مواردی به قانون و در مواردی به همکاری دستگاه‌ها نیازمند است و باید هر بخش، نهاد و فرد وظیفه خود را در این راستا انجام دهد.

رئیس قوه قضاییه بیان کرد: در هوشمند سازی و الکترونیکی کردن امور دستگاه قضا از سایر دستگاه‌ها جلوتر است اما اجرای آن به بودجه کلان نیاز دارد، اکثر ابلاغ‌ها را الکترونیکی ارسال می‌کنیم اما توسعه آن به همکاری سایر دستگاه‌ها و فراهم بودن زیرساخت‌ها نیاز دارد.

وی گفت: به هزار میلیارد تومان در سطح دوم به هوشمند سازی تخصیص داده شد که البته یک ریال آن پرداخت نشد، همچنین هزینه‌های لازم برای سند تحول نیز پرداخت نشد، بنابراین تلاش برای اصلاح و تصویب قانون جدید ضرورت دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز