در استان البرز انجام شد؛
واگذاری صدور پروانه عبور ترافیکی و رسیدگی به تخلفات/ رفتوآمد رانندگان تسهیل میشود
معاون حمل و نقل ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای البرز از واگذاری امور صدور پروانه عبور ترافیکی و رسیدگی به تخلفات اضافه تناژ به ادارات راهداری و حمل ونقل جادهای شهرستانهای استان البرز با هدف سهولت دسترسی رانندگان به خدمات مورد نیاز و تمرکززدایی خبر داد.
به گزارش ایلنا از البرز، سید اسماعیل امیرزاده با اشاره به واگذاری امور صدور پروانه عبور ترافیکی و رسیدگی به تخلفات اضافه تناژ به ادارات راهداری و حمل ونقل جادهای شهرستانهای کرج، نظرآباد، ساوجبلاغ و اشتهارد، اظهار کرد: تا پیش از واگذاری امور به ادارات این شهرستانها، رانندگان مجبور بودند برای گرفتن پروانه عبور بار ترافیکی و انجام کارهای مربوط به تخلفات اضافه تناژ به ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای مرکز استان مراجعه کنند.
وی گفت: باتوجه به پراکندگی مراکز توزیع بار و فاصله شهرکهای صنعتی استان با ایجاد امکانات زیرساختی در ادارات حمل و نقل جادهای شهرستانها، شرایطی فراهم شد تا رانندگان بتوانند با مراجعه به نزدیکترین شهرستان محل دریافت بار، کارهای مربوط به پروانه عبور بار ترافیکی و تخلفات اضافه تناژ را انجام دهند و دیگر مجبور نشوند برای انجام کارهایشان با طی مسافت طولانی به اداره مرکزی مراجعه کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه پروانه عبور بارهای ترافیکی مربوط به بارهایی است که ابعاد و وزن آنها بیش از حد استاندارد است و خودروهای حامل آنها باید برای تردد در جادهها از اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مجوز بگیرند، افزود: در این پروانهها برای افزایش ایمنی، حفاظت از جاده و ابنیه فنی راهها و جلوگیری از بروز اختلال در تردد وسایل نقلیه مواردی چون رعایت سرعت، مسیر مجاز و ساعت حرکت و سایر مقررات بسته به نوع، طول و عرض و وزن و ارتفاع بار درج شده است که راننده موظف به رعایت آنها هستند.
امیرزاده در خصوص رسیدگی به تخلفات اضافه تناژ نیز گفت: براساس قانون تناژ کامیون، رانندگان ماشینهای سنگین موظف هستند که تنها با اندازه تناژ مجاز بارگیری کنند و در صورت تخلف ماموران پلیسراه با اعمال قانون و توقف کامیون با استفاده از باسکولهای که در اختیار دارند، بارها را اندازهگیری و رانندگانی که بیش از حد مجاز بار حمل میکنند را جریمه خواهند کرد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه حمل اضافه بار علاوه براینکه کنترل ماشینهای سنگین را برای راننده سختتر میکند، به زیرساختهای جادهای کشور مثل پلها و آسفالت هم آسیب میزند، افزود:. سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای با تصویب قوانین کامیون در تلاش است که از خسارتهای احتمالی اضافه بار در جادهها جلوگیری کند.