دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس خواستار شد؛
ضرورت تلاش بیشتر برای اشتغال معتادان بهبود یافته در فارس
![ضرورت تلاش بیشتر برای اشتغال معتادان بهبود یافته در فارس](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/44kZM0nGjRPI/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pmSww05PI0uk7otfNPZWXfo,/%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86.jpg)
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس با تأکید بر لزوم زمینهسازی برای مشارکت بیشتر خیرین در زمینه نگهداری و بازپروری معتادان، گفت: باید زمینه اشتغال معتادان بهبود یافته را با ارائه آموزشهای فنی و بهکارگیری آنان در برخی کارگاهها همراه با مشوقهایی برای کارفرمایان فراهم کنیم.
به گزارش ایلنا، سلیمان کرمی در دیدار با نماینده ولیفقیه در فارس و تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع)، اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر را مهم برشمرد و بیان کرد: تمام تلاش بر این است که بحث مبارزه با مواد مخدر را اجتماعی و از ظرفیتهای فرهنگی و دینی در راستای ارتقاء سطح آگاهی آحاد جامعه نسبت به مضرات و خطرات ناشی از مصرف مواد مخدر و روانگردان ها بهخوبی استفاده شود.
کرمی، بهرهگیری از اقشار تاثیرگذار در این زمینه را موثر دانست و افزود: روحانیون با توجه به مقبولیت اجتماعی که دارند، میتوانند تاثیر بسزایی در این حوزه داشته باشند.
کرمی با بیان اینکه تقویت باورهای دینی و مذهبی از راهکارهای تاثیرگذار برای مقابله با آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد است، اضافه کرد: هرچه بتوانیم روی این بخش کارکنیم به همان میزان در زمینه ریشهکن کردن اعتیاد در جامعه موفق عمل خواهیم کرد. معتقدیم با کنترل و مهار اعتیاد می توان از بسیاری از آسیبهای اجتماعی جلوگیری کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس با بیان اینکه مواد مخدر معضلات بسیاری به دنبال دارد و اعتیاد خسارات جبران ناپذیری به جامعه تحمیل میکند، افزود: مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از آن عزم جدی مسئولان و مردم را طلب میکند.
کرمی همچنین خلاصهای از عملکرد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس را بیان و اضافه کرد: سال گذشته و امسال بهرغم محدودیتهای کرونایی با رعایت پروتکلهای بهداشتی در چندین مرحله طرح پاکسازی اطراف حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع)، بافتهای قدیمی پرآسیب و تاریخی شیراز با همکاری دستگاههای ذیربط از وجود معتادان و خردهفروشان مواد مخدر انجام و معتادان متجاهر ساماندهی شده به مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ و مراکز تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ برای سیر مراحل درمان ارجاع شدهاند.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس خاطرنشان کرد: خیرین و نهادهای فرهنگساز بهعنوان عوامل تسهیل گر میتوانند نقش مؤثری در کاهش آسیب اعتیاد داشته باشند.