معتمدیان مطرح کرد؛
تکمیل پروژههای نیمه تمام اولویت مدیریت خراسان رضوی است
استاندار خراسان رضوی با اشاره به تعداد ۳ هزار و ۷۰۰ پروژه نیمه تمام در استان، تاکید کرد: تکمیل پروژههای نیمه تمام باید در اولویت برنامههای مدیران قرار داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، محمدصادق معتمدیان در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور نصراله پژمانفر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاههای اجرایی در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، در ابتدا ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری انتخابات اظهار کرد: تلاش و هماهنگی ارکان مدیریتی استان در میزان مشارکت مردم استان نقش داشت.
استاندار خراسان رضوی، ضمن اشاره به تدابیر حداکثری مدیریت خراسان رضوی برای برگزاری انتخابات اخیر بیان کرد: در همین راستا بیش از هزار شعبه اخذ رای در استان افزایش یافت و بیش از ١٠٠ هزار نفر عوامل اجرایی در نقاط مختلف استان پیش بینی شده بود.
وی با بیان اینکه همه ارکان مدیریت استان در برگزاری انتخابات تعامل داشتند، اذعان کرد: با توجه به آسیبشناسی ادوار گذشته انتخابات اجازه ندادیم حتی در یک شعبه مشکل کمبود تعرفه وجود داشته باشد.
معتمدیان گفت: خراسان رضوی علیرغم برخورداری از ٨٣۵ کیلومتر مرز، از امنیت بسیار بالایی برخوردار بوده و هست که نشان از آمادگی و مدیریت بالای استان دارد.
استاندار خراسان رضوی، در بخش دوم سخنان خود با گلایه از عدم جذب مناسب اعتبارات سال ۹۹ توسط برخی از دستگاهها عنوان کرد: قابل قبول نیست هنوز آنچنان که باید اعتبارات سال ۹۹ جذب نشده است، در همین راستا مدیرانی که نتوانستند در این حوزه موفق باشند به رسانهها معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه مدیران نسبت به ماههای قبل وقت بیشتری را برای خدمت رسانی به مردم اختصاص دهند، خاطرنشان کرد: مدیران باید با انگیزه و پشتکار در این راستا به صورت شبانه روزی تلاش کنند.
معتمدیان بر تکمیل پروژههای نیمه تمام در استان تاکید کرد و افزود: در استان تعداد ۳ هزار و ۷۰۰ پروژه نیمه تمام وجود دارد که باید در اولویت برنامههای مدیران قرار گیرد.
استاندار خراسان رضوی متذکر شد: بسیاری از مدیران ما از ظرفیتهای قانونی بودجه اطلاع ندارند به هرحال هنر این است که در شرایط محدودیت بتوانیم منابع ایجاد کنیم.
وی بر حمایت عملی از تولید تاکید کرد و گفت: مدیران باید بر فرآیندها نظارت داشته باشند تا مردم شعار تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها را به صورت ملموس درک کنند.