موافقت استاندار سمنان با ساخت بیمارستان دوم دامغان/ مراحل ساخت بیمارستان دوم ماهیانه به استانداری گزارش شود
استاندار سمنان گفت: مشکلات موجود حوزه بهداشت و درمان در شهرستان دامغان با ارتقاء سطح خدمات بیمارستان ولایت، توسعه و تجهیز آن، تامین نیروی انسانی مربوطه و فعال کردن بخشهای مختلف بیمارستان و همچنین تکمیل و تجهیز بیمارستان دوم این شهرستان برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: نماینده محترم مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی و هم مدیران مرتبط با این مقوله، این اطمینان را به مردم بدهند که این پروژه در مورد مقرر خود آغاز و مشکلات مرتبط با آن نیز توسط بنده و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی پیگیری خواهد شد .
آشناگر افزود: موارد مطرح شده توسط مسئولان شهرستان دامغان و همچنین مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان به عنوان یک دغدغه جدی است که به دلیل مواجهه با دغدغههای عمومی مردم در طی روزهای اخیر قدری افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: به هیچ وجه خدمات ارائه شده توسط نظام در شهرستان دامغان نباید مورد چشم پوشی قرار گرفته و نادیده فرض شود .
آشناگر اضافه کرد:حاکمیت در سطح شهرستان ها فرصت هایی جهت خدمت به مردم ایجاد کرده که از این بابت هیچ منتی بر کسی نداریم و آن را وظیفه خود میدانیم.
وی اظهار کرد:خدمات ارائه شده در شهرستان دامغان خدمات قابل تقدیری است اما مشکلاتی نیز وجود دارد که باید تلاش کرد این مشکلات برطرف شود.
استاندار سمنان گفت: مشکلات موجود حوزه بهداشت و درمان در شهرستان دامغان با ارتقاء سطح خدمات بیمارستان ولایت و توسعه و تجهیز آن و همچنین تامین نیروی انسانی مربوطه و فعال نمودن بخشهای مختلف بیمارستان و همچنین تکمیل و تجهیز بیمارستان دوم این شهرستان برطرف خواهد شد.
وی افزود: خدمات ارائه شده در بیمارستان مرکز استان صرفاً محدود به مردم سمنان نبوده و نیست و به تمام مردم استان تعلق دارد.
آشناگر با اشاره به اینکه رسانه ها در ارائه اطلاعات شهرستانی حساسیت زایی نکنند، تصریح کرد: اقدامات مرتبط با ساخت بیمارستان دوم دامغان به صورت جدی پیگیری، گزارشگیری و اطلاعرسانی گردد و خدمات انجام شده به صورت ماهیانه به اینجانب گزارش شود.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان دغدغه مندی نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی در خصوص بیمارستان برادران رضایی را رفع نماید.
استاندار سمنان افزود: نگرانی در مورد بیماری کرونا، سالک و سایر بیماریها از دغدغههای بجا و درست مردم دامغان است هر چند اقدامات خوبی از سال گذشته در حوزه پیشگیری از سالک به انجام رسیده اما کافی نیست .
آشناگر تصریح کرد: مسئولیت کنترل بیماری سالک با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان است.
وی اظهار کرد: فرماندار دامغان به عنوان مسئول قرارگاه مقابله با سالک ، مسئولیت هماهنگی با سایر دستگاهها و ارگانها در این خصوص را برعهده دارد .
آشناگر ادامه داد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برای مقابله با بیماری سالک ، مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی اختصاص دهد.
استاندار سمنان بیان کرد: ساماندهی تشکّل های غیر دولتی برای مبارزه با بیماری سالک ، موثر ترین راه برای مقابله با این بیماری است.