در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:
پیامدهای زیانبار منطقه آزاد بوشهر از گرانی مسکن تا وارد شدن اجناس بی کیفیت و ضربه به اقتصاد کشور
نماینده بوشهر در شورای عالی استان ها گفت: با تصویب منطقه آزاد بوشهر در مجمع تشخیص مصلحت مناطق آزاد در جهان برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی جهت تولید با کمترین موانع و با هدف گذاری صادرات یا صادرات دوباره کالاهای وارداتی شکل گرفت اما تجربه 30 ساله ما از منطقه آزاد داشتن غیر از این بود.
سید علی اکبر فاطمی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، اظهار داشت: در مناطق آزاد ایران تقریبا هیچ تولیدی شکل نگرفت و این مناطق به دریچه قاچاق و واردات کالاهای مصرفی، بنجل خارجی و فروشگاه های چینی، محلی برای فرار مالیاتی شرکت های داخل کشور و پولشویی، پاتوق های گردشگری و تفریحی، انجام کارهای فراقانونی ذیل اسم اداره منطقه آزاد و ...تبدیل شدند.
فاطمی ادامه داد: عملا تجربه مناطق آزاد نه برای اقتصاد کشور و نه مردم بومی خیری داشت. مردم بومی مجبور شدند از کسب و کارهای بومی دست بکشند و تبدیل به راننده و فروشنده و پادو و کارگر مراکز تفریحی و اقامتی و خانه های غیربومی ها بشوند، آنها کمترین عایدی که نداشتند هیچ، بلکه برای ساده ترین کارها هم دیگر با شهرداری و دهیاری روبرو نبودند و باید با قوانین و ضوابط عجیب منطقه آزاد دست و پنجه نرم کنند.
نماینده بوشهر در شورای عالی استان ها عنوان کرد: گرانی غیرطبیعی زمین و مسکن و حتی مواد غذایی اکثر آنها را بیش از پیش تحت فشار قرارداد و این مناطقِ پاتوق شده روی فرهنگ این مردم هم آثار مخربی داشت.
وی گفت: در این مناطق در کنار برج ها و هتل ها و مراکز گردشگری محلات بومی نشین مخروبه که فاقد ابتدایی ترین امکانات هستند به چشم می خورد و 30 سال حضور منطقه آزاد بهبودی در وضعیتشان ایجاد نکرد.. همه این اتفاقات را باید در کنار پرونده های متعدد فساد در مناطق آزاد در سال های اخیر قرار داد.