مدیر کل استاندارد استان:
«زولبیا و بامیه»باید با روغن سرخ کردنی تهیه شود/ برخورد جدی با تولیدکنندگان متخلف زولبیا در قزوین
![«زولبیا و بامیه»باید با روغن سرخ کردنی تهیه شود/ برخورد جدی با تولیدکنندگان متخلف زولبیا در قزوین](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/4todqCfOb2xJ/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pl1JQM-djI687otfNPZWXfo,/received.jpg)
مدیرکل استاندارد استان قزوین گفت: با تولیدکنندگان زولبیا و بامیه که از روغن های استاندارد استفاده نکنند، برخورد قانونی می شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، سیروس صارمی با اعلام این خبر گفت: تولید کنندگان زولبیا و بامیه باید از روغن های مخصوص سرخ کردن که دارای نشان استاندارد و در برابر حرارت دارای مقاومت هستند استفاده کنند.
مدیرکل استاندارد استان قزوین افزود: اگر واحدهای تولیدکننده زولبیا و بامیه از روغن های خوراکی دارای نشان استاندارد مخصوص سرخ کردن استفاده نکنند با آنها برخورد قانونی می شود.
صارمی خاطر نشان کرد: زولبیا و بامیه و محصولات مشابه، پس از تولید در محیط خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه نگهداری شود.
مدیرکل استاندارد استان قزوین گفت: نظارت، بازرسی و کنترل مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی به ویژه خرما، بامیه، زولبیا، پنیر، چای، شکر و شیر، آرد و برنج با هدف ارایه محصولات استاندارد به بازار همزمان با ماه مبارک رمضان در استان قزوین تشدید شده است.
وی اظهار کرد: شهروندان در صورت مشاهده فقدان انطباق کالاها با استاندارد موارد را برای پیگیری با شماره ۱۵۱۷ در میان بگذارند.