خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

تبعیض در تزریق واکسن/ انجمن‌ها و تشکل‌های حامی کارگران باید هزینه واکسیناسیون این قشر را پرداخت کنند/ با عدم مدیریت کرونا نمی توان از مردم خواست به پای صندوق های رای بیایند

تبعیض در تزریق واکسن/ انجمن‌ها و تشکل‌های حامی کارگران باید هزینه واکسیناسیون این قشر را پرداخت کنند/ با عدم مدیریت کرونا نمی توان از مردم خواست به پای صندوق های رای بیایند
کد خبر : ۱۰۶۹۲۲۳

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه متاسفانه شاهد تبعیض در تزریق واکسن در کشور هستیم، گفت: قطعا مجلس تحت هیچ شرایطی اجازه تزریق واکسن به صورت پولی را به کارگران نمی دهد این در حالیست که دولت باید مردم را در مرحله نخست به صورت رایگان واکسینه کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، محسن علیزاده در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه متاسفانه شاهدیم که تعداد زیادی از افراد در سال گذشته به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از بین رفتند، گفت: علی رغم تلاش های بسیار زیاد کادر درمان در کنترل و بهبود مبتلایان اما متاسفانه به دلائل متعدد نتوانستیم در زمان مناسب به واکسن تولید ملی دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه ضعف در شناسایی و عدم استفاده از ظرفیت های موجود در تولید واکسن در داخل کشور باعث شد با مشکل مواجه شویم، گفت: هرچند که در شرایط فعلی بسیاری از نقاط در کشور ظرفیت بسیار بالایی در تولید واکسن دارند اما بلا استفاده ماندن و عدم توجه به این نقاط از مشکلات تولید واکسن داخلی به شمار می رود.

لزوم توجه ویژه به واحدهایی که ظرفیت تولید واکسن دارند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه در شرایط فعلی نیاز است تا به ظرفیت واحدهای تولیدی داخل که توانایی تولید واکسن را دارند توجه ویژه‌ای داشته باشیم، تصریح کرد:  ذکر این نکته ضروری است که دولت باید جهت دسترسی زودتر به واکسن تولید داخل اهتمام ویژه‌ای به این بخش داشته باشد تا بتوانیم در کوتاه ترین زمان ممکن به تولید واکسن داخل دست پیدا کنیم.

تا پایان خرداد ماه نمی توانیم واکسن تولید داخل کرونا در اختیار داشته باشیم

علیزاداه در ادامه با اشاره به اینکه هرچند توانستیم واکسن کرونا را در داخل از کشور تولید کنیم اما این میزان با تولید انبوه فاصله دارد، ادامه داد: طبق گزارش ها باید بپذیریم که تا پایان خرداد ماه نمی توانیم واکسن تولید داخل کرونا در اختیار داشته باشیم که این مهم یک نقطه ضعف در عملکرد دولت به شمار می رود.

ناتوانی دولت در استفاده واحدهای سرم سازی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه دولت نتوانسته از تمام ظرفیت واحدهای سرم سازی کشور در جهت تولید واکسن استفاده کند، ادامه داد: در شرایط فعلی ماشین های تولید سرم بعضی از واحدهای تولیدی کشور بلا استفاده مانده است.

وی با بیان اینکه خریداری نکردن واکسن های دیگر کشورها در زمان و وقت مناسب جهت واکسینه کردن مردم از دیگر مشکلات به شمار می‌رود، افزود: در حال حاضر بسیاری از کشورها 90 الی 95 درصد جمعیتشان را واکسینه کردند که این مهم سبب کاهش چشمگیر موارد فوتی کرونا شده است این در حالیست که متاسفانه این اتفاق در کشور رخ نداده است.

علیزاده با اشاره به اینکه فوت بیش از 400 هزار نفر بر اثر کرونا و ابتلا روزانه دود 25 هزار نفر به کرونا بیانگر کم کاری دولت است، بیان کرد: ساده انگاری و جدی نگرفتن بیماری کرونا به صورت واقعی توسط مردم از مشکلات دولت در این حوزه به شمار می رود.

تبعیض در تزریق واکسن/ انجمن‌ها و تشکل‌های حامی کارگران باید هزینه واکسیناسیون این قشر را پرداخت کنند/ با عدم مدیریت کرونا نمی توان از مردم خواست به پای صندوق های رای بیایند

نماینده سپیدان و بیضا افزود:  دولت در نوروز گذشته اعلام کرد که بسیاری از شهرها در وضعیت آبی زرد و .... قرار دارند که این مهم باعث شد تا افراد زیادی به مسافرت بروند و در نهایت منجر به افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌ها شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه علیرغم صحبت رئیس جمهور مبنی بر عدم وجود پیک چهارم کرونا اما شاهد بودیم که پیک چهارم یکی از بحرانی ترین پیک های کرونا بود، افزود: فراگیری موج کرونا در کشور بر اثر شیوع کرونا انگلیسی باعث شد تا تمام کشور در یک وضعیت بحرانی قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه رئیس جمهور در ستاد ملی کرونا محدودیت‌ها را به صورت قاطع و محکم اعلام نکرد، ادامه داد: اگرچه مردم در سال نخست شیوع کرونا از تصمیمات ستاد ملی تبعیت کردند و در تمام موارد بیماری کرونا را کنترل کردند اما بعضی از اتفاقات سبب شد تا آمار مبتلایان سه رقمی شود.

نماینده سپیدان و بیضا در ادامه با اشاره به اینکه دولت اعلام کرده که بخش خصوصی می تواند در کنار دولت واردات واکسن انجام دهد، ادامه داد: جای این سوال وجود دارد که چرا دولت از روز نخست اجازه ورود واکسن به بخش خصوصی را صادر نکرد؟

علیزاده با اشاره به اینکه دولت با یک سری شروط خاص اجازه واردات واکسن را به بخص خصوصی صادر کرده است، تصریح کرد: متاسفانه دولت اعلام کرده افرادی که خواستار زدن واکسن از طریق بخش خصوصی هستند باید هزینه‌ای بالغ بر 200 الی 250 هزار تومان پرداخت کند.

عضو مجمع نمایندگان فارس در ادامه با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا واکسن کرونا پولی نیست، افزود: در این شرایط نیاز است تا دولت واکسن را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه صحبت هایی مبنی بر استفاده واکسن کارگران به صورت پولی از دیگر نکاتی است که جای سوال دارد، ادامه داد: این در حالیست که مسئولان اعلام کردند که انجمن ها و تشکلات حمایت از کارگران باید هزینه واکسیناسیون کارگران را پرداخت کنند.

علیزاده با اشاره به اینکه در سال های گذشته کدام یک از انجمن های کارگری به صورت جدی از این قشر حمایت کرده اند، تصریح کرد: کدام یک از انجمن ها و تشکلات کارگری حاضرند برای تزریق هر دوز واکسن به کارگران هزینه بالغ بر 200 الی 250 هزار تومان بپردازند.

با عدم مدیریت کرونا نمی توان از مردم خواست به پای صندوق های رای بیایند

وی با بیان اینکه مبلغی بالغ بر یک میلیارد یورو از محل صندوق ذخیره ارزی به مبارزه با بیماری کرونا اختصاص یافت، افزود: بخشی از این پول به بخش درمان، تحقیقات آزمایشگاهی و ..... هزینه شده است.

علیزاده افزود: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات شوراها و ریاست جمهوری دقرار داریم اما چطور می‌توان با مدیریت نکردن بیماری کرونا از مردم تقاضا کنیم که به پای صندوق‌های رای بیایند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز