خبرگزاری کار ایران

استاندار هرمزگان مطرح کرد:

خطر ورود ویروس هندی از طریق کشتی‌ها و ملوانان / تشدید کنترل مرزهای استان/ برگزاری مراسم شب‌های قدر در فضای باز و با نفرات محدود

خطر ورود ویروس هندی از طریق کشتی‌ها و ملوانان / تشدید کنترل مرزهای استان/ برگزاری مراسم شب‌های قدر در فضای باز و با نفرات محدود
کد خبر : ۱۰۶۷۵۷۴

استاندار هرمزگان با تاکید بر رعایت دقیق و جدی ضوابط از سوی فرمانداران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و بازرسان، گفت: کنترل تردد مبادی ورودی، کشتی ها و شناورها به دلیل نگرانی از ورود ویروس هندی به ویژه از طریق ملوانان و مرزهای زمینی شرقی استان باید تشدید شود.

به گزارش ایلنا از بندرعباس، فریدون همتی ظهر امروز در پایان نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا از بررسی وضعیت ابتلا، بستری و فوتی ناشی از کرونا در شهرستان های مختلف استان خبر داد و گفت: هرمزگان در مسیر گذراندن پیک دوم خود قرار دارد و می توانیم با همکاری مردم و دستگاه های مسئول این پیک را در همین نقطه متوقف کنیم که تحق آن وابسته به رعایت پروتکل ها از سوی یکایک شهروندان است.

وی با بیان اینکه شهرستان‌های بندرعباس، بندرلنگه، بندرخمیر، پارسیان، قشم، میناب ، جزیره کیش و هرمز در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند، افزود: شهرستان‌های بشاگرد، بستک، جاسک، حاجی آباد و رودان در وضعیت نارنجی، بوموسی و سیریک در وضعیت زرد هستند.

استاندار هرمزگان بر اساس این رنگ بندی اعلام کرد: فعالیت گروه های شغلی 2،3و4 در شهرهای قرمز، گروه های شغلی 3و4 در شهرستان های نارنجی و گروه شغلی 4 در شهرستان‌های زرد ممنوع است.

همتی با بیان اینکه از امروز نشست ستاد مدیریت کرونا در مرکز استان و شهرستان ها به منظور پایش وضعیت موجود، به صورت روزانه برگزار می شود، بر رعایت دقیق و جدی ضوابط از سوی فرمانداران، مدیران دستگاه های اجرایی  بازرسان و ناظران نیز تأکید کرد و ادامه داد: تردد مبادی ورودی، کشتی ها و شناورها به دلیل نگرانی از ورود ویروس هندی به ویژه از طریق ملوانان و مرزهای زمینی شرقی استان باید کنترل، رصد و مراقبت شود.

استاندار هرمزگان همچنین از نیروی انتظامی خواست، محدودیت های مربوط به ترددها را با جدیت اجرایی کند.

وی با اشاره به تصمیم امروز ستاد ملی کرونا اظهار کرد: مراسم شب های قدر در فضای باز با تعداد نفرات محدود و حداکثر دو ساعت برگزار می شود.

همتی با تأکید بر استفاده از برنامه های ویژه رسانه ملی در شب های قدر، بیان کرد: به منظور تدوین دستورالعمل اجرایی برگزاری آیین شب های قدر، کمیته ای در استان تشکیل می شود که محل برگزاری و نحوه اجرای این مراسم ها را مشخص خواهد کرد و از طریق مراجع مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد.

استاندار هرمزگان تشدید نظارت ها بر بنگاه های اقتصادی، ادارات، اماکن عمومی و مراکز عرضه خدمات را نیز مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: درجه مراقبت ها و رعایت پروتکل ها در برخی مراکز به شدت کاهش پیدا کرده و در صورت تداوم این وضعیت با افزایش بستری و فوتی ناشی از کرونا در استان روبرو خواهیم شد که سطح رعایت پروتکل ها  باید حداقل به 95درصد برسد تا بتوانیم دامنه توسعه بیماری را قطع کنیم.

همتی از آغاز نام نویسی از داوطلبان مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای نوترکیب انستیتو فینلای کوبا و انستیتو پاستور ایران در بندرعباس خبر داد و گفت: سه هزار واکسن پاستور سهم هرمزگان است که داوطلبان می توانند برای ثبت نام به ادرس اینترنتی https://www.pasteurcovac.ir  مراجعه کنند و برای اطلاعات بیشتر با تلفن ۳۱۱۸ تماس بگیرند.

استاندار هرمزگان، برگزاری نماز جماعت و نمازهای مستحبی در مساجد را با توجه به شرایط قرمز کرونایی در استان، خلاف مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا اعلام کرد و گفت: ائمه جمعه و جماعت اهل سنت و شیعه باید از برگزاری نماز جماعت و مستحبی برای حفظ سلامت و جان شهروندان پرهیز کنند چرا که عدم توجه به پروتکل ها موجب نگرانی سایر اقشار و شهروندان می شود.

همتی، آسیب های ناشی از دعوت به مراسم افطاری در شرایط کرونایی را همتراز با شرکت در مراسم ختم، برگزاری عروسی و ... برشمرد و گفت: رعایت این توصیه ها برای حفظ سلامتی خود شهروندان است و می توان هزینه مربوط به افطاری ها را صرف کمک های مؤمنانه و دست‌گیری از فقرا و نیازمندان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به کمبود ذخایر خونی در استان، تصریح کرد: طبق هماهنگی انجام شده با نیروی انتظامی و پلیس راهور، سازمان انتقال خون به صورت هفتگی مشخصات فرد اهدا کننده، پلاک خودرو، تاریخ و ساعت مراجعه فرد اهدا کننده را به پلیس راهور ارسال می کند که با توجه به مصوبه ستاد، کسانی  که بعد از افطار و در ساعاتی که محدودیت تردد برقرار است و قصد دارند برای اهدای خون به مراکز خون گیری مراجعه کنند، مشمول جریمه نخواهند شد.

استاندار هرمزگان همچنین تأثیر حضور مسافران در تعطیلات نوروز و نقش آن ها را در توسعه بیماری در استان، بر اساس برآوردها زیر پنج درصد عنوان کرد و گفت: طبق ریشه یابی ها، بسیاری از کانون های توسعه این بیماری، ترددهای درون استانی، دورهمی ها و حضور در اماکن پرتجمع است که لازم است شهروندان تردد خود را به بیرون ازمنزل محدود کنند و اگر بنا به ضرورت مجبور به حضور در امکان پر تردد هستند، پروتکل ها و فاصله اجتماعی را رعایت کنند که بتوانیم از این مرحله سخت گذر کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز