رئیس پلیس فتای مازندران خبر داد:
انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی / برداشت غیرمجاز از حساب ۲۱۴ نفر
ماموران پلیس فتا افرادی را که با ایجاد درگاه جعلی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب ۲۱۴ نفر کرده بودند، دستگیر کردند.
به گزارش ایلنا، رئیس پلیس فتای مازندران از شناسایی و دستگیری افرادی که با ترفند ایجاد درگاه جعلی (خرید لباس و لوازم آرایشی) در شبکههای اجتماعی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب ۲۱۴ نفر از هموطنان کرده بودند، توسط پلیس فتا این استان خبر داد.
سرهنگ سامع خورشاد گفت: در پی مراجعه چند تن از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر اینکه برای خرید لباس و لوازم آرایشی به درگاه جعلی پرداخت هدایت میشدند و پس از درج اطلاعات حساب بانکی تراکنش ناموفق داشته و بعد از آن مبالغی از حساب بانکیشان به صورت غیر مجاز برداشت شده است، پلیس فتا بلافاصله وارد عمل شد.
وی درباره دیگر اظهارات شاکیان گفت: آنان اظهار میکردند بدون توجه به آدرس سایت طراحی شده، با این تصور که اطلاعات کارت بانکی خود را در سایت رسمی و معتبر ثبت میکنند، برای ثبتنام اقدام کرده اند، در حالی که سایت مذکور، شبیه سازی شده سایت اصلی بوده و بدون توجه به این موضوع در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار شده اند.
رئیس پلیس فتا استان مازندران افزود: رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت و تیمی از کارشناسان پلیس فتا، تجسسهای پلیسی خود را در این زمینه آغاز کردند، کارآگاهان طی بررسیهای انجام شده متوجه شدند که شهروندان دیگری نیز به همین شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفتند.
سرهنگ خورشاد ادامه داد: با توجه به ارائه مستندات توسط شاکیان و با بررسیهای اولیه و اقدامات تخصصی صورت گرفته، مشخص شد متهمان ساکن استان همجوار بوده اند، در این خصوص با هماهنگی مقام قضائی نامبردگان در یکی از استانهای مرکزی دستگیر شدهاند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کارشناسان پلیس فتا با شگردهای خاص پلیسی موفق به شناسایی کلاهبرداران و سارقان اینترنتی شده اند، تصریح کرد: متهمان پس از سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد، اقدام به خرید و فروش سکه و طلاء و لوازم خانگی و دخانیات میکردند.
سرهنگ خورشاد بیان داشت: متهمان پس از دستگیری در ابتدا منکر هرگونه بزه ارتکابی شد و با سخنان گمراه کننده قصد فریب پلیس را داشت که با هوشیاری کارشناسان پلیس فتا و روبهرو شدن با ادله دیجیتال انکارناپذیر جمعآوری گردیده لب به سخن گشودند و به برداشت غیر مجاز از حساب ۲۱۴ نفر از هموطنان کشور تا این لحظه اعتراف کردند و مبالغ کلاهبرداری شده ازهموطنان تا این لحظه ۱۰.۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال بر آورد شده است.
این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد: هرگونه درگاه بانکی که shaparak.ir را در ادامه نداشته باشد میتواند درگاه فیشینگ باشد که برای سرقت اطلاعات بانکی شهروندان طراحی شده است؛ لذا کاربران از پرداختهای اینترنتی از طریق شبکههای اجتماعی به افراد ناشناس جدا خودداری کنند.
او خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارشهای مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی میتوانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس ۰۱۱۲۱۸۲۴۷۱۵ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.