در نشست بررسی پروژههای عمرانی و مدیریت شهری بندرعباس مطرح شد:
روند اجرایی پروژهه با برنامهریزی دقیق پیگیری شود/جهش منابع تخصیصی شهرداریها و دهیاریهای استان از محل عوارض عمومی
استاندار هرمزگان با اشاره به جهش در منابع تخصیصی از محل عوارض عمومی به شهرداری ها و دهیاری های استان، اعلام کرد: طی سال 87 تا پایان سال 95 در مجموع 927میلیارد تومان عوارض عمومی به حساب شهرداری ها و دهیاری استان پرداخت شده در حالی که این رقم طی سال های 96 تا 99 نسبت به کل منابع تخصیصی از این محل در هشت سال ماقبل آن با 137درصد رشد همراه بوده و به بیش از 2هزار و 200میلیارد تومان رسیده است.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، فریدون همتی در نشستی، روند پیشرفت فیزیکی پروژه های شهری بندرعباس را مورد بازبینی و رصد قرار داد.
استاندار هرمزگان پس از این دیدار که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرکل دفتر فنی استانداری، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس برگزار شد، با اشاره به شعار سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها»، گفت: با توجه اینکه در سال پایانی دولت و شوراهای اسلامی هستیم، فعالیت های عمرانی باید با جدیت دنبال شود و روند اجرایی پروژه ها با برنامه ریزی دقیق و همیّت جدی به پیش برود.
وی با بیان اینکه با بهره برداری از پروژه های مدیریت و خدمات شهری، مردم از مزایای آن منتفع می شوند، به نتایج برگزاری این نشست اشاره و عنوان کرد: در این نشست، منابع لازم برای احداث و تکمیل پروژه های بزرگی مانند بلوار ساحلی شرق بندرعباس پیش بینی و اولویت بکارگیری منابع اعتباری در هر یک از پروژه های مهم شهری بررسی شد.
همتی با اشاره به جهش در منابع تخصیصی از محل عوارض عمومی به شهرداری ها و دهیاری های استان، اعلام کرد: طی سال 87 تا پایان سال 95 در مجموع 927میلیارد تومان عوارض عمومی به حساب شهرداری ها و دهیاری استان پرداخت شده که این رقم طی سال های 96 تا 99 نسبت به کل منابع تخصیصی از این محل در هشت سال ماقبل آن با 137درصد رشد همراه بوده و به بیش از 2هزار و 200میلیارد تومان رسیده است.
استاندار هرمزگان همچنین از اعضای شوراهای شهر و روستا در سراسر استان خواست تا آخرین روزهای مسئولیت خود در کنار شهرداران، دهیاران و دستگاه های اجرایی کار را با قوت ادامه دهند که مردم بتوانند از این خدمات منتفع شوند.
عباس امینی زاده شهردار بندرعباس نیز در این نشست با اشاره به برخی پروژه های مهم افتتاح شده طی دوره چهارساله اخیر، گفت: اتمام بازار ماهی فروشان، تکمیل و بهره برداری از میدان میوه و تره بار که با افق 40ساله طراحی و احداث شده است، ارتقاء 80هکتاری وسعت فضای سبز شهری، احداث پارک های محله ای و ایجاد چندین تقاطع غیرهمسطح از جمله شاخص ترین پروژه های دوره اخیر بوده است.
وی افزود: بازآفرینی بافت فرسوده که با مشارکت و همراهی معاونت عمرانی استانداری و دستگاه های مرتبط در محله چاهستانی ها و در محله اسلام آباد در حال پیگیری است، به عنوان یکی از اقدامات شاخص می تواند در دیگر بافت های قدیمی شهر نیز اجرایی شود و زمینه رضایتمندی ساکنان این محلات را فراهم کند.
شهردار بندرعباس با بیان اینکه توسعه مناطق ساحلی بندرعباس می تواند در رونق سایر بخش ها و فعالیت ها مؤثر باشد، تصریح کرد: ساماندهی بلوار ساحلی شرق بندرعباس به عنوان یکی از ظرفیت هایی که می تواند توسعه دامنه خدمات شهری، توسعه گردشگری و امنیت پایدار را به همراه داشته باشد، همواره مورد تأکید استاندار هرمزگان بوده است که خوشبختانه بخش عمده برنامه های توسعه ای در بندرعباس آغاز شده و طی فرصت باقی مانده دوره فعلی شوراها و در ماه پایانی فعالیت دولت به بهره برداری می رسد.
پروژه یک هزار میلیارد تومانی بلوار ساحلی شرق بندرعباس، موضوع تعیین تکلیف پروژه 2هزارمیلیارد تومانی فاضلاب شهری بندرعباس، پارک ساحلی و چند پروژه مهم زیربنایی و مدیریت شهری،از موضوعاتی بود که توسط اعضای این نشست که به ریاست استاندار هرمزگان برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.
اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این نشست، دیدگاه های خود در خصوص موضوعات مختلف را مطرح کردند.
پس از این نشست نیز، در جلسه جداگانهای با حضور استاندار هرمزگان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان، مدیرکل دفتر فنی استانداری هرمزگان، شهردار بندرعباس و دیگر مسئولان مربوطه، آخرین وضعیت ترمینال مسافری جدید و قدیم بندرعباس، مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار هرمزگان در این جلسه، تاکید کرد: در این زمینه نیازمند فضای مناسبی در شهر بندرعباس هستیم و وضعیت ترمینال جدید این شهر باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف و برای واگذاری به سرمایهگذاران آماده شود.
در این نشست مقرر شد، ظرف یک هفته برنامه مناسبی همراه با زمانبندی در خصوص ترمینال مسافری جدید شهر بندرعباس، تدوین شود.