خبرگزاری کار ایران

عزتی خبر داد:

میزان تولیدات دامی در استان قزوین افزایش یافت

میزان تولیدات دامی در استان قزوین افزایش یافت
کد خبر : ۱۰۵۹۷۷۲

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سال گذشته 781 هزار و 497 تن از انواع محصولات دامی در استان قزوین تولید شده که بیشترین میزان این تولیدات شیر است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، حمیدرضا عزتی با اعلام این خبر گفت: محصولات تولید شده شامل گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر، تخم مرغ و عسل بوده که که برخی از آنها با جهش تولید خوبی روبه رو شده است. 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: با توجه به ظرفیت مناسب 624 واحد پرواربندی گوساله و گوسفند که به صورت صنعتی و سنتی پیش بینی می شود در سال جاری تولید گوشت قرمز از 28 هزار و 800 تن به 29 هزار تن برسد.

عزتی افزود: در این مدت 614 هزار تن شیر در واحدهای گاوداری شیری استان تولید شده است که امسال با وجود برنامه‌های توسعه در این صنایع پیش‌بینی می‌شود میزان تولیدات استان به ۶۴۵ هزار تن افزایش یابد.

او به تولید مرغ گوشتی در استان و بستر مناسب برای تولید طیور اشاره کرد و گفت: ظرفیت پرورش مرغ گوشتی در استان بیش از ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه است و سالانه ۶۳ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: با توجه به  وجود 74 واحد مرغ تخم گذاردر استان، هشت میلیون و 700 هزار قطعه مرغ تخم گذار در این واحدها وجود دارند در سال گذشته نیز 75 هزار تن تخم مرغ در استان تولید شده است.

عزتی، میزان تولید تخم مرغ در قزوین را پنج برابر نیاز استان عنوان کرد و گفت: حجم زیاد تولید تخم مرغ در قزوین باعث شده تا این استان رتبه ششم کشور را در تولید این محصول به دست بیاورد و مازاد محصولات نیز به دلیل همجواری با تهران، البرز و گیلان به این استان‌ها ارسال شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طی سال گذشته 997 تن عسل در زنبورستان های استان قزوین تولید شد و پیش بینی می شود که این تولیدات برای سال جاری افزایش یابد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز