خبرگزاری کار ایران

مدیر کل آموزش‌ و پرورش استان:

بیش از هزار دانش آموز در قزوین از تحصیل بازمانده اند

بیش از هزار دانش آموز در قزوین از تحصیل بازمانده اند
کد خبر : ۱۰۵۳۲۲۲

مدیر کل آموزش‌ و پرورش استان قزوین گفت: در سال تحصیلی جاری یک هزار و ۳۱۷ دانش‌آموز مقطع ابتدایی بازمانده از تحصیل در استان قزوین شناسایی و از این تعداد ۲۲۸ نفر در مدارس جذب شدند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، حسنعلی اصغری در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین، اظهار کرد: شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل طی ۲ مرحله در سطح استان انجام شد که در مرحله اول ۷۷۳ دانش آموز لازم به تعلیم بازمانده از تحصیل و در مرحله دوم ۵۱۲ دانش آموز پایه اول شناسایی شدند و در مجموع تعداد بازماندگان از تحصیل در استان به یک هزار و ۳۱۷ نفر رسید.

مدیر کل آموزش‌ و پرورش استان بیان کرد: بیشترین آمار دانش آموزان لازم به تعلیم استان در شهرستان های قزوین و البرز هستند که ۸۰ درصد این افراد دانش‌آموزان ایرانی و ۲۰ درصد اتباع خارجی بوده اند.

اصغری خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۵۶۵ نفر از این افراد در بررسی‌ها و پیگیری‌های انجام شده، هنوز شناسایی نشده اند و نشانی از محل سکونت آنان در دست نیست.

 وی اضافه کرد: ۳۱۴ نفر از این کودکان دارای معلولیت جسمی هستند، ۶۵ نفر از استان مهاجرت کرده و حدود ۵۵ نفر از ایران خارج شده اند.

این مسئول ادامه داد: همچنین ۲۹ نفر از این دانش آموزان دارای بیماری صعب‌العلاج بوده، ۱۷ نفر گرفتار فقر و ۲ نفر زیر ۱۱ سال ازدواج کرده و ۵۴ نفر از مجموع افراد شناسایی شده فوت کرده اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: با توجه به اینکه تعداد کودکان بازمانده از تحصیل در استان قزوین زیاد نیست، اگر تمام دستگاه ها به آموزش و پرورش کمک کنند، حداکثر در مدت زمان کوتاهی درصد بالایی از این کودکان تحت آموزش قرار خواهند گرفت .

اصغری با بیان اینکه مهم‌ترین چالش پیش رو در این زمینه دریافت اطلاعات آنها شامل آدرس اسمی و دقیق کودکان است، گفت: بخش بسیاری از این دانش‌آموزان دارای مشکلات اقتصادی و درمانی هستند و اگر بتوانیم همکاری و هماهنگی خوبی میان دستگاه های مرتبط برقرار کنیم بخشی از مشکلات آنها مرتفع خواهد شد.

وی یادآور شد: از مصادیق عدالت آموزشی این است که بتوانیم همه کودکان را تحت پوشش قرار دهیم و آموزش فراگیر داشته باشیم تا حتی یک دانش آموز هم از تحصیل باز نماند.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر فقر و تنگدستی عامل عمده ترک تحصیل کودکان محسوب می‌شود و بدسرپرستی یا فقدان سرپرست بودن، همچنین نارسایی‌های جسمی شامل معلولیت‌ها و بیماری مختلف از دیگر عوامل مرتبط در این زمینه است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز