در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛
برای پذیرفتن مهمان نوروزی تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا هستیم
مدیرکل میراث فرهنگی استان لرستان گفت: برای پذیرفتن مهمان نوروزی تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا هستیم.
سید امین قاسمی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، اظهار داشت: برای یذیرای مهمانان نوروزی به استان لرستان تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و بعد از آن ستاد استانی این بیماری هستیم.
وی افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده از سوی وزارت خانه در هتل ها و تاسیسات استاندارد هر استان که شرایط آبی و زرد دارند با رعایت پرتکل های بهداشتی مسافران می توانند اقامت داشته باشند.
قاسمی ادامه داد: اگر وضعیت شهر یا استان لرستان تا ایام عید نارنجی یا قرمز شد به هیچ وجه نمی توانیم پذیرای مهمان باشیم. طبق برنامه سال های گذشته افرادی که با یک چادر و کوله پشتی می آمدند و در پارک ها و کمپین ها اقامت می کردند به دلیل اینکه همین پارک ها و کمپین ها احتمالا می تواند منبع انتشار آلودگی به این ویروس را بیشتر کند نوروز امسال تدارکی برای ایجاد کمپین ها را ندیده ایم و نخواهیم دید.
مدیرکل میراث فرهنگی لرستان عنوان کرد: وضعیت استان لرستان تاکنون در برخی مناطق آبی و در برخی مناطق دیگر زرد اعلام شده است.
وی گفت: در استان لرستان هتل ها و مناطق گردشگری به صورت ماهیانه داریم یا ماهی 2 بار نظارت و بازدید می شوند. تمامی مناطق اقامتی و پذیرایی در استان مورد بازدید قرار می گیرد و نواقصی که دارند به آنها هشدار داده می شود و در بازدیدهای بعدی آنهایی که مشکل داشته باشد یک هفته مهلت دارند که نواقص را برطرف کند در غیر این صورت با متخلفان برخورد جدی صورت می گیرد.
قاسمی ادامه داد: در ایام نوروز نیز از اقامت های گردشگری، هتل ها و تاسیسات گردشگری اعم از رستوران ها ، سفره خانه ها، مجتمع های خدمات رسان و رستوران های بین راهی بررسی های کارشناسانه صورت می گیرد.
وی گفت: در حال حاضر تمامی شهرهای استان لرستان در شرایط زرد و آبی قرار دارند و هنوز وضعیت در اینجا به صورت بحرانی نیست. تا به مرحله بحران نرسد ستاد ملی مدیریت کرونا تصمیمی برای این استان اتخاذ نمی کند.
مدیرکل میراث فرهنگی لرستان افزود: اما در هر شهر و بخش که به حالت نارنجی و قرمز دربیاید طبق مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا از پذیرش هرگونه مهمانی حتی در هتل ها معذوریم. ولی اگر شرایط به گونه ای بود که پذیرای مهمان باشیم کاملا باید با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و ضدعفونی اتاق های هتل ها و همچنین بعد از تخلیه هر بار اتاق ها بعد از هر مهمان تا 24 ساعت اجازه پذیرفتن مهمان جدید را ندارند. رستوران ها نیز مدام باید ظروف غذا را ضد عفونی کنند.