شهبازی خبر داد:
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرشتان هرسین
معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب استان کرمانشاه از افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهر هرسین با حضور وزیر نیرو به صورت ویدئو کنفرانسی در روز سهشنبه خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ، ایرج شهبازی معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب استان کرمانشاه در نشست خبری که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: تصفیه خانه فاضلاب شهر هرسین در قالب پویش هر هفته الف-ب-ایران وارد مدار بهره برداری قرار گرفته است.
وی با اشاره به شروع عملیات ساخت این تصفیه خانه از سال ۸۲، افزود: تصفیهخانه فاضلاب شهر هرسین تا سال ۹۰ با توجه به اعتبارات تخصصی در حال ساخت بود، اما از سال ۹۰ به بعد عملیات با کندی پیش رفت و قریب به ۵ سال عملیات اجرایی این تصفیه خانه به دلیل اختلافات حقوقی عملاً متوقف شد.
معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب استان کرمانشاه اصلی ترین دلیل این اختلافات را مباحث حقوقی بین کارفرما و پیمانکار و مشاور پروژه دانست و افزود: به دلیل همین امر امکان ورود و تغییر در تصفیه خانه فاضلاب شهر هرسین میسر نبود.
شهبازی با بیان اینکه مشکلات نواقص و ایرادات این پروژه از ابتدای سال جاری با به کارگیری پیمانکار توانمند حل شده است، گفت: هم اکنون تصفیه خانه شهر هرسین در مدار بهره برداری قرار گرفته است و بخش عظیمی از فاضلاب این شهر وارد تصفیه خانه میشود.
وی به مشخصات این پروژه اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال برای این پروژه در بخشهای تصفیه خانه، شبکه فاضلاب و خط انتقال هزینه شده است.
شهبازی با بیان اینکه سیستم این تصفیهخانه سیستم لجن فعال با هوادهی گسترده است، افزود: تصفیهخانه فاضلاب شهر هرسین با ظرفیت تصفیه بالغ بر ۱۳ هزار مترمکعب فاضلاب در شبانه روز، جمعیت ۵۵ هزار نفری این شهر را پوشش میدهد.
وی تصریح کرد: طول کل شبکه و خط انتقال پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر هرسین بالغ بر ۱۲۰ کیلومتر است که تاکنون ۸۰ کیلومتر آن انجام شده و مابقی هم به صورت سنتی در حال دفع است.
معاون بهرهبرداری و توسعه فاضلاب استان کرمانشاه تاکید کرد: در تمامی شهرستانهای سطح این استان که دارای فرمانداری هستند یا تصفیه خانه وجود دارد یا در حال اجرا است.
شهبازی گفت: هم اکنون ۷ تصفیه خانه در سطح شهرستانهای این استان شامل سنقر، سرمست، صحنه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی در حال اجرا است که تصفیه خانه شهر ثلاث باباجانی حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ وارد مدار بهره برداری خواهد شد.