فعال حوزه کسب و کارهای نوین عنوان کرد؛
استارتاپ ها شرایط را در بدترین وضعیت جامعه به نفع خود تغییر میدهند
فعال حوزه کسب و کارهای نوین و نوپا در شیراز با اشاره به اینکه این نوع فعالیتها به حمایت نیازمندند گفت: توانایی این نوع کسب و کارها که با نام استارتاپ شناخته میشوند به گونهای است که میتوانند شرایط را حتی در بدترین وضعیت به نفع خود و جامعه تغییر دهند.
به گزارش ایلنا سروش نجات در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر اینکه براساس تواناییهای فارس میتوان تهدیدهای اقتصادی را به فرصت بدل ساخت، گفت: گرچه بسیاری از بیم وضعیت نامناسب اقتصادی در سالها اخیر کمتر به این وادی گام نهادهاند، با توجه به ظرفیتهای استان زمینه مساعدی برای فعالیت استارتاپها وجود دارد که میتوان با اتکا به آنها، مسیر سنگلاخ را هموار کرد.
وی که خود شرکت ایدهگستران ثمین پارس را در همین زمینه مدیریت میکند، هدف از راهاندازی این مجموعه را ایجاد انگیزه و رفع ناامیدی در جامعه دانست و گفت: گاه افراد برای ایجاد کسبوکارهای مختص خود، سردرگماند و نمیدانند چه می خواهند و نیاز است برای یافتن این مهم مشاورههایی دریافت کنند.
این فعال حوزه کسبوکارهای نوپا بیان کرد: مجموعهای را طراحی کردیم که بتواند برای تجاریسازی ایدههای افراد مختلف اعم از کسانی که سرمایه دارند یا آنهایی که از سرمایه کافی برخوردار نیستند، زمینه را فراهم سازد و امکان کارآفرینی از صفر تا صد را ترتیب دهد.
نجات، خواستن و تلاش برای رسیدن به هدف را مهمترین شرط موفقیت صاحبان ایده دانست و گفت: با واسطه گری و دلالی اتفاق مثبتی در جامعه رخ نمیدهد، بلکه این رویداد زمانی رخ میدهد که در جامعه همتی جمعی برای ایجاد تغییر وجود داشته باشد؛ از این رو از همه کسانی که ایده خلاقانهای دارند اما از پشتوانههای مالی، فنی و تخصصی محروماند حمایت میکنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت در زمینه فروش و بازاریابی به سبکهای نوین نیز اشاره کرد و گفت: حمایت از تولیدکننده و کالای ایرانی راهکاری موثر برای فروش است.
نجات با بیان اینکه با به کارگیری راهبردهای یادشده در زمینه تولید محتوا و راهاندازی استارتاپها موفقیتهای شایان توجهی کسب کردهایم، اظهار کرد: بخش راهاندازی کسب و کار از صفر تا صد در این مجموعه مستقر است و در حالیکه برخی احساس میکنند در این حوزه سردرگمی وجود دارد، همه زنجیره راهاندازی کسب و کار از تاسیس تا صادرات در یک شرکت کنار هم گرد آمدهاند.
این فعال حوزه کسب و کارهای نوپا با اشاره به اینکه با وجود تحریم ها و مشکلات اقتصادی میتوان از راههای مختلف ارزآوری کرد، ابراز داشت: تجزیه و تحلیل توانایی و نیز شناسایی آسیبها و نقاط ضعف منحصر به فرد و نیز امکانسنجی و چگونگی تامین سرمایه از راهکارهایی است که برای کسب و کارهای نوبنیاد پیشنهاد میشود.
وی یکی از نقاط قوت استان فارس را در زمینه اقتصادی ایجاد تولیدات با کیفیت مناسب برشمرد و افزود: با این حال در بخش مهم و اساسی فروش اقدامی صورت نگرفته و صاحبان کالا و تولیدکنندگان در ارائه محصول خود به بازار با مشکل مواجهاند.
نجات راهکار برونرفت از این معضل را ارسال کالاها به کشورهای همسایه دانست و گفت: کشورهایی همچون افغانستان یا کشورهای حوزه خلیج فارس بهترین مقاصد برای صادرات کالاهای ایرانی است.