خبرگزاری کار ایران

استاندار آذربایجان شرقی:

هرگونه استخراج ارز دیجیتال در آذربایجان شرقی غیرقانونی و ممنوع است

هرگونه استخراج ارز دیجیتال در آذربایجان شرقی غیرقانونی و ممنوع است
کد خبر : ۱۰۲۶۹۵۸

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر ساماندهی واحدهای استخراج ارز دیجیتال در استان، گفت: منطقی نیست در شرایطی که واحدهای تولیدی ما با کمبود برق و مشکلات ناشی از آن روبه‌رو هستند، عده‌ای از نعمت برق برای فعالیت‌های غیرقانونی استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، محمدرضا پورمحمدی در جلسه کمیسیون هماهنگی، برنامه‌ریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، با تأکید بر اینکه هر گونه فعالیت اقتصادی باید با مجوز و در چارچوب قانون انجام شود، افزود: تاکنون هیچ پروانه بهره‌برداری برای استخراج ارز دیجیتال در استان صادر نشده و بر این اساس هرگونه فعالیت در این حوزه غیرقانونی است.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه خوداظهاری دستگاه‌های استخراج رمزارز (ماینر)، گفت: بعد از مهلت مقرر، هرگونه فعالیت غیرمجاز در این حوزه به منزله قاچاق بوده و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی افزود: کمیته پایش باید با اقداماتی نظیر رصد میزان مصرف برق مشترکان خانگی و صنعتی، فعالیت‌های غیرمجاز در این حوزه را شناسایی کنند.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از این جلسه بر تعیین تکلیف کالای رسوب‌شده در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تأکید کرد و گفت: بسیاری از این کالاها به دلیل طولانی شدن روند رسیدگی، غیرقابل استفاده می‌شود.

پورمحمدی افزود: با توجه به اینکه برخی از این کالاها جزو کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم در بازار است لازم است در رسیدگی به پرونده‌ها و تعیین تکلیف آن‌ها از سوی دستگاه‌های مسئول تسریع شود.

وی همچنین با اشاره به آغاز اجرای طرح شناسه‌دار کردن گروه کالایی لوازم یدکی خودرو، بر دقت و حساسیت مجریان این طرح بویژه در سطح عرضه تأکید کرد.

راه‌اندازی سامانه خوداظهاری دستگاه‌های تولید رمز ارز

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم در این جلسه از راه‌اندازی سامانه خوداظهاری دستگاه‌های تولید رمزارز (ماینر)  خبر داد و گفت: متقاضیان استخراج ارز دیجیتال تا پنجم اسفند مهلت دارند در این سایت ثبت‌نام و درخواست مجوز کنند.

حبیب امین‌زاده افزود: تاکنون 350 متقاضی در سطح استان برای اخذ شناسه یکتا برای 6850 دستگاه استخراج ارز دیجیتال در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

وی تشریح کرد: طبق قانون، فعالیت دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال تنها در شهرک‌های صنعتی، نیروگاه‌ها و مناطق آزاد مجاز است و تاکنون هیچ پروانه بهره‌برداری برای فعالیت متقاضیان این حوزه صادر نشده است.

وی درخصوص طرح شناسه‌دار کردن گروه لوازم یدکی خودرو نیز گفت: این طرح شامل 17 قلم کالاست و واحدهای تولیدی ملزم به وارد کردن شناسه کالاهای تولیدی خود در سامانه الکترونیکی هستند.

در این جلسه موضوع تعیین تکلیف کالاهای رسوب‌شده در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان بررسی شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز