رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خبرداد:
صدور 5 مجوز ایجاد صنایع تبدیلی در الموت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از صدور 5 مجوز برای ایجاد صنایع تبدیلی غذایی با توجه به توانمندیهای بالای بخشهای الموت غربی و شرقی در زمینه باغداری خبرداد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، فاطمه خمسه با اعلام این خبر اظهار کرد: الموت قطب تولید زغال اخته، فندق و گیلاس در کشور است و در صورت ایجاد صنایع تبدیلی میتوان ضمن اشتغالزایی برای جوانان منطقه و ترغیب افراد برای توسعه فعالیتهای کشاورزی، ارزش افزوده زیادی را به محصولات باغی این منطقه بخشید.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود: ما توسعه و گسترش صنایع تبدیلی را در منطقه طارم سفلی که قطب تولید زیتون ایران به شمار میرود پیگیری میکنیم.
خمسه با اشاره به آماده سازی ناحیه صنعتی طارم سفلی، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با جذب سرمایه گذاران در این منطقه برای ایجاد صنایع تبدیلی به محصول باغداران طارم، ارزش افزوده زیادی ببخشیم و فعالیتهای باغداری را در این منطقه با توجیه اقتصادی بیشتری پیگیری کنیم.
وی ابراز کرد: با راه اندازی فاز اول پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در استان قزوین، محصولاتی چون زیتون، انگور، کشمش و زغال اخته که قزوین قطب تولید آنها در کشور است بتوانند به بازارهای خارجی نیز راه پیدا کرده و ارزآوری قابل توجهی را برای استان و کشور داشته باشند
این مسئول ادامه داد: ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی امسال در استان قزوین تولید و برداشت شد که این مقدار ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان انگور، زیتون، میوههای هسته دار، گردو، بادام، فندق، گیاهان دارویی، پسته و زغال اخته به ترتیب فراوانی، عمده محصولات باغی استان قزوین را تشکیل میدهند و قزوین جزو قطبهای کشور در این محصولات محسوب میشود.