رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:
راهیابی شرکتهای دانش بنیان اردبیل به نمایشگاه بینالمللی کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تلاش برای حضور تولیدکنندگان و کشاورزان به ویژه شرکتهای دانش بنیان کشاورزی این استان در نمایشگاه بینالمللی کشور افغانستان خبر داد.
به گزارش ایلنا، خلیل نیکشاد در جلسه هماهنگی نحوه ثبتنام و شرکت صاحبان مراکز تولیدات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی ذیربط بویژه شرکتهای دانشبنیان با محوریت کشاورزی عنوان کرد: نمایشگاه بینالمللی توانمندیهای کشاورزی ایران از ۲۱ تا ۲۴ بهمن ماه سال جاری در کشور افغانستان برگزار خواهد شد.
وی افزود: تولیدات کشاورزی در صورت موفقیت و راهیابی به بازارهای جهانی با سودآوری بالایی برخوردار خواهد شد و چنین نمایشگاههایی مناسبترین فرصت برای بازاریابی در خارج از مرزهای کشور است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: زمینه حضور و شرکت صاحبان مراکز تولیدی، تولیدکنندگان و کشاورزان این استان بر اساس هماهنگیهای وزارت جهاد کشاورزی از طریق اداره کل امور استانهای وزارت متبوع انجام شده و توسط سازمان توسعه تجارت تا ۹۵ درصد حق دریافت غرفه پرداخت خواهد شد.
نیکشاد همچنین با اشاره به پتانسیل بالای این استان در تولیدات کشاورزی و وجود صنایع وابسته و محصولات فرآوری آن تشریح کرد: امیدواریم با هماهنگی مدیریت توسعه بازرگانی سازمان زمینه حضور شرکتها و صاحبان تولیدات کشاورزی در این نمایشگاه بیش از پیش فراهم شود تا در سطح بینالمللی در تمامی زمینههای زراعی، باغی ، دامی و صنایع تبدیلی و حتی از خود تولیدات پاک کشاورزی که امروزه مورد اقبال جهانی است، توانمندیهای کشاورزی استان در معرض عموم به نمایش گذاشته شود.
وی افزود: محصولات کشاورزی استان اردبیل هم از لحاظ صادرات از اهمیت خاصی برخوردار است و هم از لحاظ تبادل تکنولوژیهای تخصصی مدنظر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از علاقهمندان و متقاضیان خواست در فرصت باقی مانده با مدیریت توسعه بازرگانی سازمان برای شرکت در این نمایشگاه هماهنگی داشته باشند.
استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید میکند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.