برداشت ۴۲ تن دانه روغنی آفتابگردان از اراضی شهرستان جوین
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: امسال ۴۲ تن دانه روغنی آفتابگردان از سطح ۳۵ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جوین برداشت شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از سبزوار، علی اکبر قارزی با اشاره به اینکه دانه آفتابگردان همانند سایر آجیلها و دانه ها، منبع خوب و سالمی از اسیدهای چرب ضروری است افزود: دانههای آفتابگردان منبع عالی از مواد مغذی ضروری همچون ویتامین E هستند، ویتامین E یک آنتی اکسیدان قدرتمند است و در بیشتر آجیلها و دانهها یافت میشود، اما دانه آفتابگردان یکی از بهترین منابع طبیعی این آنتی اکسیدان محصوب میشود و میتواند در مبارزه با رادیکالهای ازاد مفید باشد.
او ادامه داد: کشاورزان برای کشت آفتابگردان بیشتر به سمت و سوی ارقام آجیلی میروند چرا که قیمت این رقم بیشتر از رقم روغنی است.
قارزی گفت: بدون شک شهرستان جوین با توجه به شرایط خوب آب و هوایی و خاک حاصلخیز میتواند بستر مناسبی برای کشت این محصول و از طرفی افزایش اشتغالزایی و بالا بردن توان اقتصادی کشاورزان در روستا باشد.