خبرگزاری کار ایران

«سوتی‌کده‌ی سعادت» در راه پیشخوان کتابفروشی‌ها

«سوتی‌کده‌ی سعادت» در راه پیشخوان کتابفروشی‌ها
کد خبر : ۲۴۵۴۰۱

داستان ماجراهای یک خانواده‌ی سنتی را از زبان دختر جوان خانوده روایت می‌کند. دختری که به برخی قوانین و سنت‌های خانوده‌اش به دید انتقادی نگاه می‌کند.

رمان طنز «سوتی‌کده‌ی سعادت» مجوز انتشار گرفته و بزودی توسط نشر چشم به بازار کتاب وارد می‌شود.

آذردخت بهرامی(نویسنده) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا؛ ضمن اعلام این خبر درباره‌ی این کتاب گفت: «سوتی‌کده‌ی سعادت» یک رمان طنز است که نگارش آن نزدیک به هشت‌سال طول کشید. داستان ماجراهای یک خانواده‌ی سنتی را از زبان دختر جوان خانوده روایت می‌کند. دختری که به برخی قوانین و سنت‌های خانوده‌اش به دید انتقادی نگاه می‌کند. کتاب بعداز دریافت مجوز در مرحله‌ی نمونه‌خوانی است و بزودی در اختیار خوانندگان قرار می‌گیرد.

او در ادامه افزود: این کتاب که چندین سال برای نوشتنش وقت گذاشته بودم در دوره‌ی وزارت ارشاد قبلی هم برای دریافت مجوز تلاش کرده بود اما با سد ممیزی برخورد کرد اما خوشبختانه وزارت ارشاد جدید با دید ملایم‌تری داستان را بازخوانی کرد و کتاب تنها با چند اصلاح جزئی مجوز انتشار دریافت کرد.

این نویسنده همچنین نگارش یک رمان در حوزه‌ی نوجوان به‌نام «المپیاد شاعران مشروطه» را به اتمام رسانده است.
به گفته‌‌ی بهرامی «المپیاد شاعران مشروطه» یک رمان سرگرم‌کننده برای نوجوانان است که حال‌وهوای نوجوانانه‌ای هم دارد. این رمان داستان دو پسر نوجوان را روایت می‌کند که به عنوان تنبیه در ازای یک شینطت مجبور می‌شوند درباره‌ی ادبیات مشروطه تحقیق کنند، درحالیکه همزمان باید برای یک المپیاد علمی مهم هم آماده شوند. چگونگی مواجه‌ی این دو پسر با مسئولیت‌هایی که در این دو حوزه به آن‌ها محول شده ماجراهایی را رقم می‌زند که اساس داستان «المپیاد شاعران مشروطه» هستند.

او در پاسخ به این سوال که نگارش برای نوجوانان چه تفاوتی با نوشتن یک داستان بزرگسال دارد؟ و یک نویسنده بزگسال چگونه به حال‌وهوای نوجوانان امروزی نزدیک می‌شود، گفت: نوشتن داستان برای بزرگسال و نوجوان مطمئنا با هم متفاوت هستند. از نظر نوع روایت، ساختارهای داستانی، واژگان و عبارت‌های انتخابی، ریتم و اتمسفر داستان رمان نوجوان نیاز به توجه و دقت بیشتری دارد تا داستانی خلق شود که هم نوجوان را به مطالعه علاقه‌مند کند و هم سنگین و غیر‌قابل فهم نباشد. خود من به عنوان یک بزرگسال برای اینکه به دنیای نوجوانان امروز نزدیک شوم داستان‌ها و رمان‌هایی که می‌نویسم را با دختر نوجوانم در میان می‌گذارم، او هم مثل یک ویراستار سخت‌گیر و حرفه‌ای مواردی را گوش‌زد می‌کند. اساسا سعی می‌کنم ارتباطم را نوجوان‌ها از دست ندهم تا از دنیای آن‌ها فاصله نگیرم.

از آذر بهرامی پیش از این کتاب‌های شب‌های چهارشنبه(مجموعه‌ای حاوی ۸ و فاقد ۴ داستان کوتاه)، جمال‌زاده و فرخی‌یزدی(از مجموعه‌ی چهره‌های درخشان)، آب آسمان و… منتشر شده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز