مدیرکل استاندارد استان قزوین:
دریافت استاندارد مواد غذایی اجباری است

به منظور تامین و تضمین سلامت مردم دریافت مجوز استاندارد در تولید مواد غذایی اجباری است.
مدیرکل استاندارد استان قزوین گفت: به منظور تامین و تضمین سلامت مردم دریافت مجوز استاندارد در تولید مواد غذایی اجباری است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین؛ محمود طاهری در جمع تولیدکنندگان قارج و کمپوست استان قزوین که در سالن باغستان برگزار شد افزود: در شرایطی که فشارهای اقتصادی مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان و صنعتگران ایجاد کرده حمایت بخش دولتی از کارآفرینان جدی و ضروری است.
وی افزود: در بخش کشاورزی که با سلامت مردم ارتباط تنگاتنگ دارد رعایت استانداردها باید با شدت بیشتری دنبال شود تاآینده غذایی جامعه تضمین شود.
مدیرکل استاندارد استان قزوین تصریح کرد: تا سال 89 حدود700 قلم کالا در کشور مشمول استاندارد اجباری بود اما امروز بیش از شش هزار قلم کالا مشمول استاندارد اجباری است و بر اساس قانون اگر در موعد مقرر این مجوز از سوی واحدی دریافت نشود از تسهیلات دولتی محروم خواهد شد.
جایگاه قارچ در سبد غذایی مطلوب است
این مسئول بیان کرد: استانداردهای صنعت قارچ تدوین شده و دریافت مجوز آن بسیار ساده و کم هزینه و سریع است و هر واحد با یک مورد نمونه گیری و آزمایش باقیمانده سموم در محصول می تواند از این پروانه برخوردار شود.
طاهری یادآورشد: امروز با اطلاع رسانی مناسب و فرهنگ سازی انجام شده خوشبختانه ماده خوراکی قارچ در سبد غذایی مردم جایگاه خاصی پیدا کرده و کمتر خانواده ای از این محصول بی بهره است لذا توجه به استاندارد محصول می تواند به اعتمادسازی بیشتر مردم کمک کند.
وی اظهارداشت: مردم به محصول سالم غذایی اهمیت بیشتری می دهند و داشتن نشان استاندارد برای آنها مهم است و با تفاهم نامه امضاء شده با سازمان جهاد کشاورزی و داشتن آزمایشگاه و کلینیک در استان امکان نمونه گیری ها ممکن شده است.
مدیرکل استاندارد استان قزوین تصریح کرد: برند محصول سالم از یک ماه پیش در استان ثبت شده و تولیدکنندگان می توانند از این علامت استفاده کنند.
رعایت استاندارد فرآیند انرژی در واحدهای تولیدی
طاهری یادآورشد: استانداردهای فرآیند مصرف انرژی برای واحدهای تولید قارچ و کمپوست هم در دستور کار است که هر چند اجباری نشده اما رعایت آن به کاهش هزینه های تولید منجر می شود.
وی گفت: اگر فعالان این بخش از هم اکنون استاندارد انرژی را جدی بگیرند در آینده با مشکلات کمتری مواجه خواهند شد و از نظر اقتصادی نیز سودبیشتری می برند.
طاهری گفت: هر چند صنعت قارچ در کشور نوپاست اما بخوبی جایگاه خود را در سبد غذایی مردم باز کرده که با رعایت کیفیت و استانداردها می توان میزان مصرف آن را تا حد قابل توجهی در چرخه غذایی مردم افزایش داد.