استاندار اصفهان:
امام خمینی(ره) با معماری انقلاب شكوهمند اسلامی، جهان را متحول ساخت
ایجاد امید و نشاط در جامعه، بصیرت افزایی، ایجاد امنیت و نمایش پشتوانههای مردمی نظام از مهمترین آثار برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی بود.
ایلنا: علیرضا ذاکر اصفهانی در جلسه ارزیابی عملکرد ستاد بزرگداشت مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در خرداد ماه ۹۲ که با حضور مهدی جمالینژاد بهعنوان قائم مقام ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام (ره) و مسئولان کمیتههای هشت گانه در استانداری برگزار شد، گفت: حضرت امام خمینی (ره) نه تنها تاریخ ایران بلکه تاریخ جهان را با معماری انقلاب متحول کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، استاندار اصفهان افزود: ایجاد امید و نشاط در جامعه، بصیرت افزایی، ایجاد امنیت و نمایش پشتوانههای مردمی نظام از مهمترین آثار برگزاری این مراسم بود.
وی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران حضرت امام خمینی (ره) به دست منافقان، اذعان داشت: بدون شک اگر افرادی همچون بهشتی نه فقط در ایران، بلکه در سطح دنیا حضور داشتند مسائل و مشکلات بین فرهنگی، دینی و بومی وجود نداشت.
ذاکر اصفهانی اظهار داشت: کشور ما امروز در سایه آرامش بسر میبرد و این آرامش را مرهون بصیرت مردم، تدبیر رهبر معظم انقلاب و رشد عقلانیت سیاسی ملت سربلند ایران دانست.
وی با اشاره به اینکه میهن عزیزمان ایران امروز حقیقتا به جزیره ثبات تبدیل شده است، افزود: حضور مردمی، تدبیر رهبران و مدیران و عقلانیت سیاسی مردم منجر به پدید آمدن این ثبات شده است.
استاندار اصفهان از ناکام ماندن تلاشهای دشمنان برای برهم زدن آرامش و ایجاد بیثباتی در ایران ابراز خرسندی نمود و تصریح کرد: مدیریت مدبرانه رهبر فرزانه انقلاب، حضور مردم، صداقت، ایمان و تدبیر دست در دست هم، شرایط ثبات و امنیت را در کشور بهوجود آورده است.
وی برگزاری انتخابات صحیح، سالم و حدکثری را مصداق بارز این ادعا عنوان کرد و افزود: انتخابات ۲۴ خرداد با حضور حداکثری مردم صورت پذیرفت.
وی ادامه داد: خوشبختانه علیرغم تلاشهای صورت گرفته هیچ کس نتوانست خدشهای به انتخابات وارد نماید و همه از مشارکت وسیع و گسترده و سالم بودن آن اظهار خرسندی نمودند.
ذاکر اصفهانی در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، اظهار داشت: برگزاری این مراسم آثار و پیامدهای بسیاری در بر داشت.
وی تجلیل از مقام شامخ بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، فعالیت جمعی و ترویج مشارکت همگانی در برنامههای اجرایی و ایجاد آمادگی لازم برای اردو کشی را از عمدهترین این آثار دانست.
مدیر ارشد استان تدوین نقشه راهبردی برای برگزاری این مراسم و مشخص نمودن وظایف دستگاهها را برای سالهای آتی ضروری دانست.
مهدی جمالینژاد «جانشین رئیس ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام (ره)» نیز ضمن تشکر از عوامل برگزار کننده مراسم، اظهار داشت: توفیق در برگزاری این مراسم حاصل تلاش جمعی و کمترین کاری بود که ملت ایران میتوانست در مقابل فعالیتهای دلسوزانه و ارزشمند امام خمینی (ره) انجام دهد.
در ادامه مسئولین کمیتههای هشت گانهٔ برگزاری مراسم، اعزام، درمان، ترابری و ایمنی، فرهنگی و هنری، تبلیغات و مراسم، اطلاع رسانی، ارزیابی و بازرسی به ارائه گزارش در خصوص حیطه فعالیت خود پرداختند.