استاندار اصفهان در شورای برنامه ریزی استان:
رشد و توسعه استان همواره برنامه محور بوده است
امنیت و آرامشی که در فضای جامعه وجود دارد حاصل تلاشهای شبانهروزی و خدمات صورت گرفته در سطح استان در راستای تحقق منافع مردم است.
ایلنا: استاندار اصفهان در شورای برنامه ریزی گفت: رشد و توسعه استان همواره برنامه محور بوده و شورای برنامهریزی استان در این راستا گام برداشته است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، علیرضا ذاکر اصفهانی در جلسه شورای برنامهریزی استان که با حضور معاونین استانداری، مدیران کل استان و دیگر اعضا در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: رشد و توسعه استان همواره برنامه محور بوده و شورای برنامهریزی استان در این راستا گام بر میدارد.
استاندار اصفهان افزود: شورای برنامهریزی استان به معنای واقعی و حقیقی با بررسی طرحهای آمایش سرزمین، طرحهای مطالعاتی، علمی و تحقیقاتی در راستای برنامهریزی مدون جهت رشد و پیشرفت استان گام برداشته و روز به روز به هدف نزدیکتر میشود.
وی با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص مطالعات آمایش سرزمین استان در بخش بهداشت و درمان، اذعان داشت: در صورتی که در بخش های مختلف به مبحث سلامت بیشتر توجه شده و موارد ایمنی و بهداشتی رعایت شود، قسمت زیادی از فعالیت های بخش بهداشت و درمان تسهیل می شود.
ذاکر اصفهانی افزود: خروجی مباحث ارائه شده حاکی از آن است که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در استان به لحاظ متوسط کشوری مطلوب تر بوده و این در حالی است که این استان از لحاظ سرانه فضای بهداشت و درمان از متوسط کشوری پایین تر است.
وی تشریح کرد: تعداد پزشک عمومی به ازا ء هر یک میلیون نفر جمعیت در استان 209 پزشک بوده در صورتی که متوسط کشوری 198 پزشک است.
استاندار اصفهان با بیان اینکه صرفنظر از برگزاری 20 همایش علمی توسط استانداری در خصوص مسائل مختلف، بسیاری از همایش های علمی در سایر ارگان ها نیز به پیشنهاد ما برگزار شده است، تصریح کرد: تلاش مدیریت استان همواره پیشبرد امور و رشد و توسعه استان بر مبنای برنامه ها و طرح های مشخص و علمی بوده است.
ذاکر اصفهانی ادامه داد: پیشرفت و توسعه به شرط پایداری در حوزه نرم افزار و سخت افزار همواره مد نظر مدیریت استان است.
وی همکاری بخش خیرین با مدیریت استان در راستای احداث بناهای بهداشت و درمان را قابل تقدیر دانست.
ذاکر اصفهانی اظهار داشت: بیمارستان های در دست ساخت در استان بالاتر از 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در صورت تأمین هزینه ها طی 2 ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
در این جلسه همچنین طرح جامع خطر پذیری و مدیریت بحران جهت شناسایی مناطق آسیب پذیر و تهیه نقشه های پهنه بندی و خطرپذیری در راستای مدیریت بهینه بحران های پیش رو ارائه گردید.