خبرگزاری کار ایران

مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری:

جهان ما را با شعر و عرفان می‌شناسد

کد خبر : ۸۷۳۳۹

در میان هفت هنر، هنر اول ما ایرانیان شعر است.

ایلنا: مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری گفت: جهان ما را با شعر و عرفان می‌شناسد و کارهای بسیاری در زمینه ادبیات وجود دارد که هنوز انجام نشده است.

به گزارش ایلنا علیرضا قزوه در بیست و چهارمین سمینار فصلی روسای مراکز استانی حوزه هنری در تبریز افزود: تشکیل حوزه هنری برای شکل گیری ادبیات انحصاری انقلاب بوده است و اگر قرار باشد همه بخش‌های حوزه هنری تعطیل شوند و یک بخش بماند؛ آن بخش باید ادبیات باشد.

قزوه با بیان اینکه در میان هفت هنر، هنر اول ما ایرانیان شعر است تأکید کرد: حوزه هنری باید پرچمدار شعر و ادبیات انقلابی باشد.

وی گفت: اگر فعالیت‌های حوزه هنری را به چهار دهه تقسیم کنیم تنها در دهه ۶۰ بود که در زمینه شعر در حوزه‌های زبانی اتفاقات قابل توجه افتاد.

قزوه با بیان اینکه در مسیر آینده حوزه هنری می‌بایستی هنر انقلاب و ادبیات انقلاب تقویت شود گفت: نگاه مسئولین حوزه هنری باید هنری باشد و نگاه معنوی جای نگاه مادی و مالی را بگیرد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری برنامه‌های حوزه ادبیات می‌تواند با بودجه‌های بسیار کم یا حتی بدون بودجه اداره شود خواستار ترسیم برنامه‌های بدون بودجه ادبی شد.

قزوه ظرفیت‌شناسی شهرستان‌های کوچک را لازمه کار حوزه‌های هنری در استان‌ها دانست و گفت: تقویت ادبیات بومی لازمه شناساندن هنر ما به جهانیان است.

وی ادامه داد: توجه به ظرفیت شهرستان‌های کوچک و روستا‌ها، توجه به زیر شاخه‌های ادبی و جلوگیری از تک بعدی نگری، توجه به بعد بین المللی ادبیات و جلسات شعر بین المللی بویژه در استان‌های مرزی لازمه پیشرفت حوزه ادبیات در استان‌هاست.

قزوه ارتباط بین هفت هنر را بسیار ضروری قلمداد کرد و گفت: هفت هنر باید باهم ارتباط داشته باشند و ارتباط‌های بین رشته‌ای مستمر می‌تواند تولیدات جالب توجهی را رقم بزند.

وی همچنین بر لزوم توجه به شایسته سالاری در انتخاب مسئولین واحد آفرینش‌های ادبی و ادبیات پایداری در استان‌ها تأکید کرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز