احمدینژاد در افتتاح نمایشگاه كتاب:
امروز اطلاعات به روی همه باز شده است
جهالتها، تعصبات، خودخواهیها، توسعهطلبیها و برتری طلبیها مانع از تعامل آحاد انسانی شده و دلیل تمامی این رفتارها جهل است/ بشر برای رسیدن به سعادت به بمب اتم و سلاح کشتار جمعی و اشغالگری نیاز ندارد.
ایلنا: محمود احمدینژاد(رئیس جمهور) معتقد است که امروزه اطلاعات به روی همه باز شده و با استفاده از تکنولوژی جدید همگان میتوانند فضایی برای تبادل دانش و آگاهی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمود احمدینژاد عصر امروز(10 اردیبهشت) در مراسم افتتاح بیست و ششم نمایشگاه بینالمللی کتاب با اشاره به دلایل خلقت انسان گفت: انسان خلق شد تا در این عالم با سعادت و عزت زندگی کند و امنیت، رفاه و حقیقت انسان بودن را تجربه کند.
وی ادامه داد: ۱۰ هزار سال از عمر انسان در زمین میگذرد اما این ماموریت و هدف از خلقت هنوز محقق نشده است زیرا سعادت انسان در تعامل با یکدیگر و در همگرایی و همدلی و پیگیری هدف مشترک که همان سعادت بشری است، امکان پذیر است.
وی ادامه داد: جهالتها، تعصبات، خودخواهیها، توسعهطلبیها و برتری طلبیها همه اینها مانع از تعامل آحاد انسانی شده است و دلیل تمامی این رفتارها جهل است.
وی ادامه داد: اگر ما خودخواهی، تعصبات و برتری طلبیها را برداریم آنچه میماند حقیقت طلبی خالص است و این حقیقتطلبی به دنبال خود صلح جویی، مهربانی و همگرایی را دارد.
رئیس جمهور افزود: حقیقت انسانها یکی است و همه بر یک حقیقت خلق شدهاند و آن فطرت خدایی است. ظرفیت کمال یافتن و انسانی زیستن در تک تک آدمها گذاشته شده است.
وی ادامه داد: راه دستیابی به تمامی اینها یعنی حقیقت طلبی و کمال یافتن از طریق دانایی است. اگر کسی بداند که راه سعادت انسان خدمت و فداکاری به جامعه بشری است؛ دیگر سلطهجویی نمیکند. اگر کسی جایگاه حقیقی انسان را بشناسد به پستی تن نمیدهد.
وی ادامه داد: همه موانع و همه مشکلات ناشی از جهل است و راه عبور از آن دانش و دانایی است.
وی ادامه داد: امروز بشریت برای رسیدن به سعادت به بمب اتم و سلاح کشتار جمعی و اشغالگری نیاز ندارد. برای رسیدن به امنیت بینالملل لازم نیست مسابقه تسلیحاتی؛ ثروت ملتها را ببلعد و فقر را نهادینه کند زیرا رسیدن به سعادت از طریق تعامل اندیشهها و دلهاست و امروز جامعه بشری نیازمند معرفت علم و دانایی است.
وی با اشاره به اهمیت کتاب در دوره حاضر گفت: هر دانایی زمانی میتواند در دل و جان جای گیرد که مکتوب شود و تثبیت شود. کتاب بهترین ظرف تثبیت و انتقال دانایی و تعامل فکرها و جانهاست و یک محیط بیانتها و یک فضای امن برای همگرایی بین انسانها و زدودن تعصبات و عوامل واگرایی است.
وی افزود: جهان زمانی به سعادت میرسد که بیشترین سرمایه در این عرصه باشد و امروز نیز یک میل عمومی و گرایش عظیم برای عبور از مرزهای غیرواقعی که بین انسانها فاصله میاندازد، وجود دارد.
وی ادامه داد: امروز مطالبات فکری سر باز کرده است و گردش اطلاعات و باز شدن فضای اطلاعات بین همگان امکان ارتباط و تبادل اندیشه را به وجود آوردهاست تا همه بتوانند تبادل اندیشه کنند و ماموریت رسیدن به جامعه را هم فراهم کنند.
احمدینژاد ادامه داد: نمایشگاه کتاب یک نشانه از عزم ملت ایران برای رسیدن به قلههای سعادت بشری است زیرا فصل مشترک ایران با سایرین در دنیا علم و اندیشه و دانایی است و امروز همین مسیر را دنبال میکند. به امید روزی که انسانها در پرتو انسان کامل تمام روابط خود را براساس حقیقت انسانی و دانش، تجربه کنند.