"از خیابان ایرانی" سروده فرزاد آبادی رونمایی شد
شعر آبادی همواره آمیزهای از جنگ و طبیعت جنوب و یک نوع رویکردی طبیعت گرایانه دارد که از دورهٔ شعر ناب در جنوب بوده است.
ایلنا: جلسه رونمایی کتاب «از خیابان ایرانی» سرودهٔ فرزاد آبادی در فرهنگسرای ملل (امیرکبیر) برگزار شد. پنجشنبه ۲۹ فروردین با حضور حافظ موسوی، علیشاه مولوی، داریوش معمار، سردار شمس آوری، صابر کاکایی، مهران آبادی، ابراهیم دمشناس، آیدین روشن، مرتضی بخشایش، رسول پیره، حافظ عظیمی، مریم فتحی، حسام الدین مهدوی... همراه با شعرخوانی شاعران و نقد این کتاب پرداخته شد.
حافظ موسوی (شاعر و منتقد معاصر) با اشاره به شعر جنوب ایران، شعرآبادی را ادامه سنت شعر جنوب دانست و گفت: شعر آبادی همواره آمیزهای از جنگ و طبیعت جنوب و یک نوع رویکردی طبیعت گرایانه دارد که از دورهٔ شعر ناب درجنوب بوده است. این سنت وقتی به نسل آبادی میرسد یک پشتوانهٔ محکم میسازد که میتواند زبان را از مخاطراتی که تجربههای امروز میتواند به آن ضربه بزند ازآن دور میکند. یعنی آن سنت مورد اشاره میتواند به آن کمک کند.
علیشاه مولوی دیگر منتقد جلسه به این موضوع اشاره کرد که شعرهای خوب فرزادآبادی آن شعرهایی هستند که حاصل تجربههای شخصی شاعر هستند.
داریوش معمارشعرهای این کتاب و دیگر شعرهای فرزادآبادی را شعری تلخ و گزنده دانست و با اشاره به شعر پشت جلد کتاب گفت: شعری که در ابتدا قرار است عاشقانه باشد اما در ادامه اتفاقی بسیار گزنده میافتد.
سردار شمس آوری شاعر و منتقد معاصر به تعلیق معنایی در اشعار پرداخت و به ذهن تصویرساز شاعر و جنس این تصاویر را از همان جنس تصاویری دانست که نیما از آنها دفاع میکند.
ابراهیم دمشناس در انتها با اشاره به نامهای کتابهای دیگر شاعربه استعارههای مکانی آنان پرداخت.
نشر بوتیمار ناشر این مجموعه و از خیابان ایرانی چهارمین کتاب شعر فرزادآبادی محسوب میشود. وی پیش از این کتابهای «جن جنوبی» و «از بندر معشوق» و «کروکی بهشت» را منتشر کرده است.