خبرگزاری کار ایران

وزیر ارشاد در مراسم نكوداشت محمدرضا جاسبی علیان:

چهره‌های غرب‌زده اسطوره می‌شوند

چهره‌های غرب‌زده اسطوره می‌شوند
کد خبر : ۱۲۰۸۸

حسینی در بخشی از صحبت‌های خود در این مراسم گفت: امروز می‌بینیم که برخی از چهره‌های غرب‌زده، هر سال معرفی و بزرگ می‌شوند و هر روز و به هر بهانه‌ای برای آن‌ها مراسمی گرفته می‌شود و سعی می‌کنند از آنها اسطوره‌سازی کنند، اما در مورد چهره‌های فرهنگی متدین این اتفاق کمتر رخ می‌دهد.

ایلنا: مراسم نکوداشت محمدرضا جاسبی علیان؛ مدیر انتشارات پیام آزادی، عصر دیروز (شنبه 22 مهرماه) در تالار سوره حوزه هنری و با حضور وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، محمد حسین صفارهرندی، محسن مومنی شریف و جمع کثیری از فعالان حوزه نشر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در این مراسم، سیدمحمد حسینی؛ وزیر ارشاد در سخنانی گفت: آن‌ها به این‌گونه جلسات بزرگداشت نیازی ندارند، اما جامعه به شناخت این‌گونه افراد نیاز دارد. این یکی از خصوصیات اهالی دانش است که وقتی برای برگزاری چنین مراسمی به سراغ آن‌ها می‌رویم، مانع از آن می‌شوند. اما این مراسم برای تکریم آن‌ها نیست؛ چراکه به آن نیازی ندارند، ولی معتقدم که بسیاری از این دوستان پس از یک عرصه تلاش و مجاهدت باید به جامعه شناسانده شوند؛ به ویژه افرادی که در حوزه نشر معارف انقلاب اسلامی فعالیت می‌کنند.

حسینی افزود: امروز می‌بینیم که برخی از چهره‌های غرب‌زده، هر سال معرفی و بزرگ می‌شوند و هر روز و به هر بهانه‌ای برای آن‌ها مراسمی گرفته می‌شود و سعی می‌کنند از آنها اسطوره‌سازی کنند، اما در مورد چهره‌های فرهنگی متدین این اتفاق کمتر رخ می‌دهد.

وزیر ارشاد با بیان این‌که انتشارات پیام آزادی همزاد انقلاب اسلامی است، گفت: اگر چه سابقه‌ی شروع فعالیت «جاسبی علیان» در عرصه‌ی نشر به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بازمی‌گردد، اما انتشارات پیام آزادی از سال 57 و پس از پیروزی انقلاب به طور رسمی آغاز به کار کرده و یکی از فعالیت‌های شاخص این انتشارات، کتاب‌های کودک و نوجوان است که با موضوعات انقلاب اسلامی و دینی منتشر شده است.

حسینی افزود: اساس همه‌ی فعالیت‌های هنری در کشور کتاب است و اگر بتوانیم کتاب مناسب برای جامعه منتشر کنیم، می‌توانیم به رشد سایر فعالیت‌های هنری نیز امیدوار باشم. به همین دلیل باید در راه نشر تلاش بیشتری داشت و به ویژه برای مخاطبان کودک و نوجوان نیز به شکلی برنامه‌ریزی کرد که آثاری ساده و همه فهم منتشر شود.

او با بیان این‌که انتشارات پیام آزادی از زمان تاسیس تا به حال 800 عنوان کتاب منتشر کرده است، گفت: انتشارات پیام آزادی سهم عمده‌ای در اشاعه فرهنگ و مضامین انقلاب اسلامی داشته است و این فعالیت‌ها ذخیره آخرت مسؤولانش خواهد بود و امیدوارم الگویی باشد برای نشرهای دیگر تا در این مسیر گام بردارند.

وی ادامه داد: کار علیان و انتشارات پیام آزادی، رنگی الهی داشته و بدون شک جزو باقیات صالحات او قرار خواهد گرفت. ایشان برخلاف کسانی که سعی کردند پس از انقلاب اسلامی همان شیوه و روش قبل از انقلاب را در کار نشر طی کنند و حتی اگر هنوز هم مجالی بیابند این کار را می‌کنند، راه و روشی درست را انتخاب کرد؛ آن هم در زمانه‌ای که موضوعی مثل عرفان‌های کاذب بسیار مطرح است و حتی تا قبل از دولت نهم برخی از نویسندگان این نوع از تفکرات را به کشور هم دعوت می‌کردند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز