ششمین دوسالانه تصویرگری مهرماه برگزار میشود
دوسالانه تصویرگری به دلیل اینكه معاونت امورهنری یا معاونت فرهنگی متولی برگزاری باشد، سالها بلاتكلیف بود اما درنهایت معاونت هنری و مركز هنرهای تجسمی با نگاهی حرفهای این دوسالانه را به انجمن سپردند.
ایلنا: نشست خبری ششمین دوسالانه تصویرگری صبح امروز(4 تیرماه) در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد و فراخوان دوسالانه اعلام شد.
به گزارش ایلنا، اصغر امیرنیا(مدیركل هنرهای تجسمی) در این نشست گفت: تصویرگری در كشورما با دین پیوند دارد و این پیوند در آثار مختلفی دیده میشود.
امیرنیا در ادامه گفت: دغدغه ما پیشرفت، توسعه و ترویج هنر است و سعی داریم با برنامهریزی جدول ثابت برنامهها و دوسالانهها را داشته باشیم. هنر تصویرگری جایگاه مهمی دارد و امسال قرار است پس از یك وقفه طولانی شاهد دوسالانه تصویرگری باشیم. همچنین در ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر كه امسال برگزار خواهد شد، رشته تصویرگری به صورت بینالمللی برگزار میشود.
كیانوش غریب پور(دبیر ششمین دوسالانه تصویرگری) در ادامه این نشست گفت: شرایط اجتماعی و فضای حرفهای در زمان برگزاری پنجمین دوسالانه بسیار متفاوت بود كه جایگاه دوسالانه را به فعالیت حرفهای در دنیای تصویرگران ایرانی برگردانیم تا ركودی كه وجود دارد شكسته شود.
غریب پور افزود: دوسالانه تصویرگری به دلیل اینكه معاونت امورهنری یا معاونت فرهنگی متولی برگزاری باشد، سالها بلاتكلیف بود اما درنهایت معاونت هنری و مركز هنرهای تجسمی با نگاهی حرفهای این دوسالانه را به انجمن سپردند.
دبیرششمین دوره دوسالانه تصویرگری ادامه داد: دوسالانه امسال در سه بخش تصویرگری كتابهای منتشر شده 10 سال اخیر در دو گروه سنی خردسال – كودك و نوجوان، بخش موضوعی جهان نورها و سایهها در سه گروه سنی خردسال – كودك و نوجوان و جوان و بخش استعداد جوان برای تصویرگرانی كه به ادبیات داستانی علاقه دارند اما كتاب منتشر نكردهاند برگزار میشود. بخش غیررقابتی دوسالانه نیز با عنوان دنیای جدید تصویرگری برگزار میشود.
دبیر دوسالانه گفت: ششمین دوسالانه تصویرگری مهرماه برگزار خواهد شد و تصویرگران تا 14 شهریور ماه میتوانند از طریق سایت دوسالانه به نشانی: www.2salane.ir ثبت نام كنند و آثار خود را ارسال كنند.
علی هاشمی شهركی(دبیر علمی ششمین دوسالانه تصویرگری) نیز در این نشست گفت: در دوسالانه پنجم، تصویرگری فقط در حوزه تصویرگری كتاب قلمداد میشد. اما امروز تصویرگری فقط كتاب نیست و رشتههای دیگری نیز به آن اضافه شده است كه این بخش را در قالب بخش جدید و غیررقابتی با حضور تصویرگران خارجی بررسی میكنیم.