خبرگزاری کار ایران

فرم‌های سنتی را با فضای مدرن تلفیق کردم

فرم‌های سنتی را با فضای مدرن تلفیق کردم
کد خبر : ۵۵۶۲۳

مصطفوی در خلق آثارش سعی در تلفیق فرم‌های سنتی ایرانی با فضاهای مدرن داشته، او طرح‌هایی از فرش ایرانی را با محیط‌ها و رنگ‌های معاصر درآمیخته است.

ایلنا: نمایشگاه نقاشی‌های «سید ابراهیم مصطفوی» با عنوان «ماهی‌ها» در سرای هنر فرهنگسرای نیاوران در حال برگزاری ست. سید ابراهیم مصطفوی در این نمایشگاه ۱۵ اثر اکرلیک روی بوم را در سایز ۹۰ در ۹۰ به نمایش گذاشته است.
به گزارش ایلنا به نقل از فرهنگسرای نیاوران، مصطفوی با اشاره به سوابقی که در طراحی فرش داشته پیرامون سبک آثار به نمایش گذاشته شده، گفت: من نقاشی را از ۱۲ سالگی آغاز کردم و نخست در شرکت فرش ایران به طراحی فرش و قالی مشغول بودم. در آن دوران با رنگ، نقش قالی می‌کشیدم و کم کم خودم نیزعلاوه بر رنگ آمیزی نقش‌ها، طرح‌های فرش‌ها را می‌کشیدم. پس از رنگ آمیزی نقش فرش‌ها به نقاشی رئال با مداد رنگی و آبرنگ روی آوردم و به مرور به تکنیک اکرلیک رسیدم.
وی افزود: در ابتدای کار نقاشی، برای یادگیری آثار بزرگان نقاشی دنیا را کپی می‌کردم و با گذر زمان دوست داشتم اثرم متعلق به خودم باشد و تصمیم گرفتم‌‌ همان نقش فرش‌ها را بر روی بوم‌هایم بیاورم. الان حدود سه سال است که از نقش قالی‌ها برای سوژه تابلو‌هایم استفاده می‌کنم و پروژه اولم پروانه‌ها بودند و پس از پروانه‌ها، ماهی‌ها موضوع آثارم شدند. درواقع من از برخورد طرح‌های اسلیمی فرش‌ها به ماهی یا پروانه می‌رسم که این در کار‌هایم به خوبی نمایان است.
«سید ابرهیم مصطفوی» در خلق این آثار سعی در تلفیق فرم‌های سنتی ایرانی با فضاهای مدرن داشته، او طرح‌هایی از فرش ایرانی را با محیط‌ها و رنگ‌های معاصر درآمیخته است.
مصطفوی با بیان اینکه همیشه تمام تلاشم این بوده که از موتیف‌ها و طرح‌های سنتی اثری مدرن خلق کنم ادامه داد: من دوست دارم از‌‌ همان طرح‌های سنتی فرش‌های ایرانی، تابلوی نقاشی مدرنی را خلق کنم که با رنگ‌های شاد و زنده مخاطب را تحت تاثیر قرار دهند. مجموعه ماهی‌ها از نظر من هنوز کامل نیست و تلاشم این است که این کار را به سرانجام برسانم و همانطور که گفتم با استفاده از المان‌های سنتی نقاشی و فرش به نوعی اثر مدرن برسم.
او در پایان با اشاره به فضای بسیار خوب سرای هنر فرهنگسرای نیاوران گفت: سرای هنر فرهنگسرای نیاوران بسیار خوب و دلنشین است و این بسیار خوب است که مردم در کنار خوردن قهوه و چای می‌توانند از آثار هنری هم دیدن کنند. حتی من می‌گویم کاش گالری‌های هنری دیگر نیز در کنار تماشای آثار هنری فضای کافی شاپ مانندی را برای بازدید کنندگان فراهم می‌کردند تا علاوه بر تماشای آثار هنری، افراد بتوانند در مکانی بنشینند و با آرامش در یک فضای هنری چای یا قهوه‌ای نیز بنوشند. در این شرایط فرصت و موقعیت بهتری برای تمرکز روی آثار ایجاد می‌شود و بیننده می‌تواند در یک مکان ثابت با آرامش دقایقی طولانی به اثر مورد علاقه خودش نگاه کند. من فکر می‌کنم این ایده مناسبی برای نمایش آثار تجسمی است.
«سید ابراهیم مصطفوی» متولد ۱۳۳۰ در شهر کرمان است و تاکنون برپایی ۳۰ نمایشگاه گروهی و انفرادی را در کارنامه خود داشته است.
سرای هنر فرهنگسرای نیاوران با کاربری کافه گالری فضای مناسبی برای ارائه و نمایش آثار هنرهای تجسمی و برگزاری نمایشگاه‌ها محسوب می‌شود که قابلیت تازه‌ای در کنار امکانات متعدد فرهنگسرای نیاوران ازجمله گالری‌های شماره یک و شماره ۲، سالن اصلی و سالن گوشه به شمار می‌رود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز