خبرگزاری کار ایران

دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی؛

خانواده تئاتر باید از دانشجویان حمایت كند

خانواده تئاتر باید از دانشجویان حمایت كند
کد خبر : ۵۳۵۱۲

تقی‌زاده: باید فكری برای جشنواره تئاتر دانشگاهی و سالن‌های نمایش داخل دانشگاه‌ها بشود، به نظرم این سالن‌ها حداقل باید به دانشجویان خود خدمات ارائه كنند.

ایلنا: درحالی كه احتمال می‌رفت شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی سالن نمایش مولوی را به دلیل كمبود منابع مالی از دست داده باشد، تقی‌زاده حضور این سالن را برای جشنواره و جریان تئاتر كشور مهم و تاثیرگذار دانست و از این اتفاق ابراز خوشحالی كرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، دبیر شانردهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی با بیان اینكه تالار مولوی اهمیت زیادی برای جشنواره دارد و توجه رسانه‌ها به این موضوع هم از همین بابت است، گفت: وقتی نشست رسانه‌ای جشنواره برگزار شد هم درحال مذاكره بودیم، بحث عدم همكاری به قطعیتی كه رسانه‌ها مطرح كردند نبود. آن زمان مدیران سالن‌های دانشكده‌های مختلف با ما به نوعی برخورد می‌كردند كه موجب شد به این نتیجه برسیم احتمالا تالار مولوی را برای جشنواره در اختیار نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: طی جلسه مشتركی كه با آقای گل‌محمدی داشتیم، ایشان اظهار كردند هیچ مانعی برای استفاده از سالن تالار مولوی برای نمایش‌های جشنواره تئاتر دانشگاهی وجود ندارد، اما به هرحال با یكدیگر در مورد مسائل این سالن گفتگو كردیم. متاسفانه این سالن باتوجه به تاثیری كه در جریان تئاتر كشور دارد؛ این روزها از نظر اقتصادی با مشكلات زیادی دست و پنجه نرم می‌كند.

دبیر جشنواره شانزدهم تئاتر دانشگاهی ضمن اشاره به شرایط سخت اقتصادی، اظهار كرد: شرایط به هر شكل كه باشد نباید دشواری كار بر دوش دبیرخانه برگزاری جشنواره گذاشته شود. به خصوص انتظار می‌رود هنرمندان و اهالی تئاتر بیشتر از این رویداد حمایت كنند.

وی همچنین به زمان مشخص شدن امكان استفاده از تالار مولوی اشاره كرد و افزود: خوشبختانه زمانی متوجه شدیم می‌توانیم این سالن را دراختیار داشته باشیم كه هنوز فرصت از دست نرفته و امكان برنامه‌ریزی وجود دارد.

تقی‌زاده به استعفای سعید اسدی از مدیریت تالارمولوی نیز اشاره كرد و اظهار داشت: طی دو روز گذشته با ایشان نیز در تماس بودم و خیلی علاقه دارم ایشان در این سمت حضور داشته باشند. حتی هنگام امضای تفاهم‌نامه همكاری تالار مولوی با جشنواره تئاتر دانشگاهی نیز با آقای اسدی هماهنگی‌هایی صورت گرفت، ایشان هم مجدد به مشكلات مالی اشاره داشتند و درد دل كردند.

این مدیر در ادامه گفت: من فارغ‌التحصیل دانشگاه هنرهای زیبا هستم و مانند بسیاری دیگر خاطره‌های زیادی از سالن مولوی در ذهن دارم، به نوعی می‌توان گفت همه ما با این تالار زندگی كرده‌ایم و خاطره داریم. جداكردن این سالن از جشنواره تئاتر دانشگاهی مانند جداكردن فرزند از مادر است و تاثیر زیادی بر روند تئاتر دانشگاهی كشور خواهد گذاشت.

وی در پایان تاكید كرد: باتوجه به خواسته‌های مالی كه مسئولان برخی سالن‌ها مطرح می‌كنند به نظر می‌رسد باید فكری برای جشنواره تئاتر دانشگاهی و سالن‌های نمایش داخل دانشگاه‌ها بشود، به نظرم این سالن‌ها حداقل باید به دانشجویان خود خدمات ارائه كنند، اما متاسفانه همكاری خوبی صورت نمی‌گیرد كه باید برای آن راهكاری پیدا كنیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز