مدیرعامل جمعیت تولد دوباره:
گرانی، درمان اعتیاد را با مشکل رو به رو کرده است
متاسفانه با توجه به افزایش تولید مواد محرک و مصرف آن در کشور آگاه سازی خوبی صورت نگرفته است و مصرف کنندگان به علت عدم آگاهی از عواقب مصرف به سمت این مواد کشیده میشوند.
ایلنا: مدیرعامل جمعیت تولد دوباره گفت: با توجه به گران شدن تجهیزات و خدمات با مشکلات زیادی رو به رو هستیم. باید برنامه مدونی در این زمینه تنظیم شود تا با تدوین این برنامه بتوانیم مراحل درمانی را به طور کامل انجام دهیم چرا که مراحل درمان را به هیچ عنوان نمیتوانیم به زمان بعدی موکول کنیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا عباس دیلمیزاده در افتتاح مرکز درمان اعتیاد تخصصی شیشه چیتگر ویژه بانوان تصریح کرد: اولین مرکز اقامتی تخصصی شیشه در سال ۸۱ در شیراز افتتاح شد و از سالها قبل به دنبال تاسیس مرکز مشابه آن در تهران بودهایم که به علت ممانعت شهروندان با تاخیر توانستیم این مرکز را درابتدای امر در سال ۸۴ و ۸۵ راه اندازی کنیم ولی از امروز با تغییر در نگرش و روشها این مرکز آغاز به کار میکند.
وی در رابطه با تفاوت مرکز اعتیاد زنان با مردان افزود: باید با توجه به نیازهای مددجویان تفاوتهای لازم را رعایت کنیم لذا در مرکز زنان باید فضا جهت ایجاد احساس آرامش نسبت به مرکز درمان مردم کوچکتر و مناسب سازیهای لازم دارا باشیم.
مدیرعامل جمعیت تولد دوباره ظرفیت این مرکز ۶۰ نفر اعلام کرد و افزود: فرآیند درمان یک سال زمان میبرد و مددجویانه در این مدت زمانی تحت نظر متخصصان در دو بخش مداخله و درمانهای روانی و جسمانی خدمت رسانی میشود.
وی ضمن اشاره به همکاری سازمان بهزیستی وشهرداری با جمعیت تولد دوباره خاطرنشان کرد: سال گذشته با دریافت ۱۵۰ میلیون تومان از سازمان بهزیستی توانستیم ۴ مرکز درمانی را بازسازی کنیم که دو مرکز آن تا پایان این ماه در شیراز افتتاح میشود.
دیلمیزاده ضمن تاکید بر توجه کاهش آسیبها در مراکز درمانی تصریح کرد: متاسفانه ۸۰ درصد بهبود یافتگان، به مواد مخدر باز میگردند و در همین زمینه ما به دنبال ادغام برنامههای کاهش آسیب در مراکز اقامتی هستیم.
وی ضمن تاکید بر اهمیت کمکهای مالی در این مراکز تاکید کرد: با توجه به گران شدن تجهیزات باید برنامه مدونی در این زمینه تنظیم شود تا با تدوین این برنامه بتوانیم مراحل درمانی به طور کامل انجام دهیم چرا که مراحل درمان را به هیچ عنوان نمیتوانیم به زمان بعدی موکول کنیم.
در ادامه این سخنرانی دکتر مستشاری در رابطه با افزایش مصرف مواد محرک در کشور تصرحی کرد: متاسفانه با توجه به افزایش تولید مواد محرک و مصرف آن در کشور، آگاه سازی خوبی صورت نگرفته است و مصرف کنندگان به علت عدم آگاهی از عواقب مصرف به سمت این مواد کشیده میشوند.
این کارشناس ادامه داد: مراکز اقامتی یکی از ضررویات درمانی در زمینه اعتیاد است که متاسفانه تعداد آن در کشور خیلی کم است و ما نیازمند حمایت جهت ادامه خدمترسانی به بهبودیافتگان هستیم.