عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
اولیاء دانشآموزان حادثهدیده خواستار درمان کامل فرزندان خود هستند
اگر به موقع و درست در اوایلی که موضوع تصادف دانش آموزان بروجنی مطرح بود نمایندگان قضایا را با جدیت پیگیری میکردند شاید امروز شاهد این فاجعه دلخراش نبودیم.
ایلنا: عضو کمیسیون بهداشت ودرمان گفت: درمان مصدومان آتش سوزی مدرسه شین آباد تا لحظه بازگشت به زندگی از خواستههای اصلی اولیاء و نمایندگان استان آذربایجان غربی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، خضری نماینده مردم پیرانشهر در خانه ملت در چهل و هفتمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با ابراز همدردی و تاثر نسبت به حادثه دیدن تعدادی از دانش آموزان مدرسه انقلاب اسلامی شین آباد گفت: من این حادثه تلخ و تاسف بار را به ملت ایران و مردم نجیب سردشت و پیرانشهر تسلیت میگویم و از همه کسانی که با تلفن یا حضور در صحنه با مصدومان ابراز همدردی کردند تشکر میکنم.
وی در ادامه افزود: اگر به موقع و درست در اوایلی که موضوع تصادف دانش آموزان بروجنی مطرح بود نمایندگان قضایا را با جدیت پیگیری میکردند شاید امروز شاهد این فاجعه دلخراش نبودیم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در حالی که میبایست مدارس ابتدایی ۲۵ تا ۲۶ نفر دانش آموز داشته باشد اما در شین آباد و مدرسه انقلاب اسلامی شاهد بودیم تنها در یک کلاس درس ۳۶ دانش آموز حضور دارند.
نماینده پیرانشهر در مجلس گفت: جالب توجه این است که این مدرسه که دچار آتش سوزی و حریق شده تنها در ۵۰۰ متر در حاشیه شهر واقع شده است و در این مدرسه به جای استفاده از پکیج و مخزن مرکزی برای گرمایش از بخاری نفتی که غیر مقرون به صرفه است استفاده شده است.
وی گفت: در مفاد برنامه آموزشی کشور آورده شده است که استفاده از بخاری نفتی و گازی در مدارس مطلقا ممنوع است اما شاهد هستیم که در بسیاری از مدارس کشور از این وسایل گرمایشی همچنان استفاده میشود.
وی با بیان این مطلب که ایران اسلامی برای فضای آموزشی دانش آموز خود هنوز هم با مشکلاتی مواجه است گفت: با توجه به اینکه میبایست بودجههای مقاوم سازی در سال ۹۰ از سوی استاندار به مقاوم سازی مدارس در نظر گرفته میشد اما این عمل صورت نگرفت و هیچ یک از مدارس منطقه پیرانشهر مقاوم سازی نشده است.
خضری در ادامه خاطرنشان کرد: چرا مدرسهای که محل آموزش دانش آموزان است باید عین زندان میلههای آهنی پشت پنجرههای آن قرار داشته باشد تا در مواقع خطر و حوادث این چنینی نتوانیم از این فضا برای خارج کردن فرزندان استفاده کنیم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان با بیان این مطلب که وزارت آموزش و پرورش همواره در برگههای آماری خود اعلام میکند به کادر کارکنان مدارس راهکارهای مقابله با سوانح را آموزش میدهد اما در اینجا شاهد بودیم که معلم مدرسه هیچ دورهای آموزشی را نگذرانده است گفت: معلم به جای اینکه از آغاز آتش سوزی دانش آموزان را به بیرون کلاس هدایت کند بخاری را به بیرون هدایت کرده اما در وسط راه به دلیل عدم توانایی بخاری واژگون شده و آتش سوزی اوج گرفته است چرا وزارت آموزش تنها میخواهد در برگههای آمار ارقام ارایه دهد و اقداماتی در این زمینه انجام نمیدهد .
وی در ادامه افزود: جای تعجب است برای خاموش کردن بخاری آتش گرفته از کپسول استفاده کردهاند اما این عمل هیچ تاثیری نداشته است و من از وزیر آموزش و پرورش میخواهم که برای مردم شفاف در این زمینه پاسخ دهد.
نماینده مردم پیرانشهر در خانه ملت بیان کرد مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی دو خواسته اصلی از وزیر آموزش و پرورش دارند که اولین درخواست این است که تا لحظه بازگشت به زندگی میبایست دانش آموزان و مصدومان حادثه تحت درمان قرار بگیرند.
وی بازگشت به اجتماع و پرداخت هزینه درمان دانش آموزان تا بهبود کامل را از خواستههای دوم نمایندگان استان آذربایجان غربی دانست و گفت: به دلیل اینکه این دانش آموزان حادثه دیده دختر بودند باید هیات وزیران تصویب کند که هزینه درمان را به طور کامل پرداخت و برای اشتغال از این افراد نیز اقداماتی را در نظر گیرد.