نماینده مردم سرشت و پیران شهر در گفت وگو با ایلنا:
هزینه وکالت شکایت از آموزش و پرورش را خود می پردازم
اگر وزیری به دلیل عملکرد نامطلوبش در انجام وظیفه حداقل عذرخواهی و کناره گیری کند وزارتخانه های دیگر نیز خود به خود در راستای اصلاح خویش گام برمی دارند.
ایلنا: نماینده مردم سرشت و پیران شهر گفت: خانواده های دانش آموزان حادثه دیده می توانند از وزارت آموزش و پرورش شکایت کنند و خودم هزینه وکالت آنها را برای احقاق حقوق این بچه های معصوم از جیب می پردازم.
رسول خضری در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با اعلام این مطلب گفت: وزیر آموزش و پرورش به منظور احترام به افکار عمومی و دلجویی از خانواده هایی که عزیزان آنها در این حادثه آتش سوزی مصدوم شده اند باید استعفا دهد.
وی با تاکید بر اینکه استعفا کم ترین کار ممکن از سوی وزیر آموزش و پرورش است افزود: اگر ایشان درحادثه آتش سوی چابهار و سایر حوادث دیگر برای دانش آموزان موضعش را مشخص می کرد و قاطعانه مسائل را پیگری می کرد شاید دیگر شاهد وقوع آتش سوزی مدرسه در پیرانشهر نبودیم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برخورد مسئولان در ارتباط با وقوع حوادث برای دانش آموزان را بسیار قابل تامل ارزیابی کرد و افزود: اگر دختر خودشان هم در حادثه ای مصدوم می شد این طور برخورد می کردند.
خضری خاطرنشان کرد: اگر وزیری به دلیل عملکرد نامطلوبش در انجام وظیفه حداقل عذرخواهی و کناره گیری کند وزارتخانه های دیگر نیز خود به خود در راستای اصلاح خویش گام برمی دارند.
نماینده مردم سرشت و پیران شهر افزود: معاون وزیر آموزش وپرورش که برای حادثه آتش سوزی به پیرانشهر اعزام شدند دنبال مقصر می گشت و می خواست یکی از معلمان را مقصر کند البته اگر معلم با دیدن دود دانش آموزان را به بیرون هدایت می کرد شاید در پیشگیری وقوع این حادثه موثر واقع می شد.
این عضو کیمسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه با آموزش و پرورش توصیه کرد که کلاس های مقابله با حوادث هر چند یک بار برای معلمان بگذارد.
خضری با تاکید براینکه اگر مدرسه به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز بود این حادثه رخ نمی داد افزود: باید سازمان بازرسی کل کشور در این مساله نظارت کند که تاکنون چه میزان اعتبار برای تجهیز مداررس به وسایل گرمایشی به آموزش و پرورش داده شده است و همچنین چه میزان اعتباری باید داده می شد اما هنوز به آنها پرداخت نشده است.
نماینده مردم سرشت و پیرانشهر در مجلس در مورد آخرین وضعیت دانش آموزان مصدوم گفت: با توجه به اینکه امکانات و ظرفیت بیمارستان ارومیه محدود بود 11 نفر از دانش آموزان مصدوم به تبریز اعزام شدند.
خضری با ابراز خرسندی از اینکه تاکنون هیچ یک از دانش آموزان فوت نشده اند افزود: سوختگی برخی از دانش آموزان در ناحیه ریه است که سه چهار روز زمان می برد که کاملا خود را نشان دهد.
وی افزود: سه دانش آموز به دلیل اینکه در اثر سوخته شدن دستگاه تنفسی فوقانی آنها درگیر شده است برای آنها لوله گذاری کرده ایم.
وی در خاتمه در مورد هزینه درمان دانش آموزان مصدوم تصریح کرد: استاندار آذربایجان غربی و معاون وزیر آموزش و پرورش هزینه درمان دانش آموزان را قبول کرده اند اما باید این مساله به طور شفاف مشخص شود و طوری نباشد که الان در بیمارستان هزینه درمان را بدهند و بعد از مرخص شدن آنها این هزینه به گردن خانواده ها بیفتد.