خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران:

اتخاذ رویکرد حمایتی، هدایتی و نظارتی برای نوسازی بافت‌های فرسوده پایتخت

اتخاذ رویکرد حمایتی، هدایتی و نظارتی برای نوسازی بافت‌های فرسوده پایتخت
کد خبر : ۵۰۰۲۴

طرح تولید انبوه مسکن محلی در بافت فرسوده منطقه ۱۶، الگوی مناسبی برای نوسازی شهر تهران و سایر کلانشهرهای کشور است.

ایلنا:‌ مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تصریح کرد: در سطح شهر تهران بیش از سه هزار و ۲۶۸ هکتار بافت فرسوده و ۱۵هزار هکتار بافت‌ ناپایدار وجود دارد.

به گزارش ایلنا، علیرضا جعفری با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: امروز بافت‌های فرسوده شهر تهران و دیگر شهرهای کشور در یک موقعیت حساس و استرات‍‍ژیک قرار گرفته‌اند و نوع نگاه به این بافت‌ها بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران بیان کرد: اگر قرار باشد برای ساماندهی این حجم از بافت‌هایی که دستخوش مشکلات هستند، شیوه دخالت مستقیم را مورد توجه قرار دهیم، موفق نخواهیم شد؛ همانطور که سازمان نوسازی در طول فعالیت خود در گذشته با رویکرد کاملا مداخله‌ جویانه تنها توانست ۱۲هزار واحد مسکونی را نوسازی کند که مسلما این رقم پاسخگوی حجم زیاد نیاز‌ها برای نوسازی نیست.

علیرضا جعفری ضمن اشاره به تأکید دكتر قالیباف، شهردار محترم تهران مبنی بر ضرورت تغییر رویکرد سازمان نوسازی از تصدی‌گری به تولی‌گری، گفت: سازمان نوسازی در سال‌های اخیر توانست با اتخاذ رویکرد حمایتی، هدایتی و نظارتی بسترهای لازم جهت تحقق موج نوسازی مردمی را مهیا کرده و با ظرفیت‌سازی‌، تدوین بسته‌های حمایتی و تشویقی و ایجاد بستر محرک توسعه، مشارکت شهروندان را برای نوسازی به خود جلب نماید.

وی در ادامه تصریح کرد: در همین راستا سازمان نوسازی شروع به تدوین برنامه علمی و عملی با نگاه غالب مشارکت شهروندان کرد که این برنامه تدوین و خدمت شهردار محترم ارائه و نمونه آزمایشی این طرح نیز در منطقه ۱۶شهرداری تهران پیاده سازی و اجرا شده است.

به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، طرح تولید انبوه مسکن محلی در بافت فرسوده منطقه ۱۶، الگوی مناسبی برای نوسازی شهر تهران و سایر کلانشهرهای کشور است.

جعفری عنوان کرد: در زمان اجرای این طرح، ساکنین بافت‌های فرسوده در خانه‌های پشتیبان در‌‌ همان محل ساکن شده و فرآیند نوسازی با بکارگیری مصالح با کیفیت و استاندارد و مطابق با تکنولوژی‌های روز دنیا بر مبنای الگوی معماری اسلامی- ایرانی با پشتیبانی و مشارکت اهالی اجرا می‌شود.

این مقام مسئول طرح تولید انبوه مسکن محلی را فاز اساسی برای گام‌های بعدی توسعه در کشور دانست و تأکید کرد: با اجرای برنامه‌ای مدون طبق یک مدل توسعه تعالی بخش، ظرف مدتی معلوم بستر مناسب برای سایر طرح‌های توسعه‌ای در کشور فراهم خواهد شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز