سرانجام پس از ۵۰ سال:
حرفه آتش نشانی سخت و زیان آور شناخته شد
بر اساس تصمیم وزرای عضو کمیسیون موضوع اصل ۱۳۸ قانون اساسی در امور اداری و استخدامی و مصوبه هیات وزیران در نوزدهمین جلسه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و با استناد به بند پنج آیین نامه اجرایی قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی و معلولان عادی و شاغلان مشاغل سخت و زیان آور، شغل آتش نشانی به عنوان مشاغل سخت و زیان آور محسوب شده و نیروهای عملیاتی آتش نشانی از مزایای آن بهرهمند میشوند.
پس از گذشت ۹۰ سال از تاسیس آتش نشانی در پایتخت، حرفه آتش نشانی در زمره مشاغل سخت و زیان آور شناخته شد و آتش نشانان میتوانند با دست کم ۲۰ سال سابقه کار و ۵۰ سال سن از سنوات ارفاقی برخوردار و با رعایت آیین نامه مربوطه بازنشسته شوند.
به گزارش ایلنا، بر اساس تصمیم وزرای عضو کمیسیون موضوع اصل ۱۳۸ قانون اساسی در امور اداری و استخدامی و مصوبه هیات وزیران در نوزدهمین جلسه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و با استناد به بند پنج آیین نامه اجرایی قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی و معلولان عادی و شاغلان مشاغل سخت و زیان آور، شغل آتش نشانی به عنوان مشاغل سخت و زیان آور محسوب شده و نیروهای عملیاتی آتش نشانی از مزایای آن بهرهمند میشوند.
در این مصوبه، عناوین مشاغل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران شامل آتش نشان، کاردان آتش نشان، کمک فرمانده آتش نشان، فرمانده آتش نشان، رییس ایستگاه، معاون عملیات منطقه، مدیر منطقه و معاون عملیات سازمان جز مشاغل سخت و زیان آور شناخته و درجه سه سخت و زیان آور برای آنها تعیین و ابلاغ شده است.
همچنین بر اساس این مصوبه، آتش نشانانی که دارای عناوین شغلی مذکور باشند، میتوانند در صورت داشتن شرایط لازم طبق قانون مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته شوند.