یك فعال كارگری پیشنهاد داد:
استفاده از صندوقهای قرضالحسنه برای تامین معاش كارگران
گسترش فعالیت و افزایش تعداد صندوقهای قرض الحسنه کارگران در کارخانهها میتواند در شرایط کنونی که مشکلات مالی کارگران در حال فزونی است جبران کننده بخش از این مشکلات باشد.
رئیس صندوق قرض الحسنه کارگران کارخانه پیشرو پلاستیک معتقد است، در شرایط تورم کنونی علاو ه بر تعیین مزد منطقی و تعریف سبد کالاهای اساسی میتوان از طریق صندوقهای قرض الحسنه کارگری نیز بخشی از نیازهای مالی نیروی كار واحدهای تولیدی را رفع کرد.
ابراهیم موسوی نیا با بیان این مطلب، به ایلنا گفت: گسترش فعالیت و افزایش تعداد صندوقهای قرض الحسنه کارگران در کارخانهها میتواند در شرایط کنونی که مشکلات مالی کارگران در حال فزونی است جبران کننده بخش از این مشکلات باشد.
او افزود: این صندوقها میتوانند با هدف پرداخت تسهیلات بدون بهره به اعضا، در مواقع ضروری نیازهای مالی آنان را برطرف کنند.
این فعال كارگری در کارخانه پیشرو پلاستیک اضافه کرد: به عنوان نمونه صندوق قرض الحسنه این واحد تولیدی ازسال ۸۳ با هدف پرداخت تسهیلات به کارگران عضو افتتاح شد و هم اکنون تا حدودی در انجام وظایفش موفق است.
موسوی نیا اعطای تسهیلات ضروری را از اقدامات مثبت این صندوق دانست و گفت: این تسهیلات بدون سود و کارمزد در اقساط بلند مدت به کارگران عضو پرداخت میشود.
به گفته این فعال كارگری ارائه وامهای ضروری درمان و ازدواج و ادامه تحصیل برای فرزندان کارگران، بخشی از تسهیلاتی است که این صندوق به اعضا پرداخت میكند.
موسوی نیا همچنین اضافه کرد: از اقدامات صندوق قرض الحسنه کارگران کارخانه پیشرو پلاستیک اختصاص سبد کالاهای اساسی در پایان هر دوره سود دهی سپردهای کارگران در بانکهاست که به کارگران داده میشود.
او ادامه داد: سایر کارگران در واحدها تولیدی نیز میتوانند با کسر مبلغ کمی از حقوق خود، با افتتاح صندقی نیازهای ضروری مالی خود و همكارانشان را تامین کنند.