خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت ملی ساختمان خبر داد:

پیشرفت فیزیكی 70 درصد از باند جنوبی فرودگاه امام خمینی

کد خبر : ۶۸۰۶۶

باند جنوبی فرودگاه امام نیز 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اگر این پروژه تامین مالی شود در عرض 6 ماه کل پروژه انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی ساختمان گفت: شرکت ملی ساختمان با ۸۵ میلیارد تومان توانست سد نهاوند را نهایی کند و سال گذشته نیز قرارداد ۸ برج در قزوین نیز منعقد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی اصیلی در یک نشست خبری با اشاره به فعالیت‌های این شرکت گفت: شرکت ملی ساختمان ۵۲ سال است که در رشته‌های آب، راه، مسکن، تاسیسات و تجهیزات از جمله بزرگ‌ترین شرکت‌های ساختمانی کشور به حساب می‌آید که پروژه‌های ملی از جمله سد شیران، آزادراه تهران شمال، آزادراه زنجان تبریز و سد نهاوند اجرایی کرده است.

وی افزود: این شرکت با ۸۵ میلیارد تومان توانست سد نهاوند را نهایی کند و سال گذشته نیز قرارداد ۸ برج در قزوین نیز منعقد شد. همچنین این شرکت توانست در سال گذشته آزادراه تهران شمال را آماده بهره برداری کند به گونه‌ای که در تعطیلات نورزوی این آزادراه پذیرای مردم بوده و تصادفات را به حداقل رساند.

وی خاطرنشان کرد: از پروژه‌های این شرکت حضور در پروژه‌های فرودگاهی است که در حال حاضر باند ۶ فرودگاه امام در حدود ۸۰ درصد نهایی شده و اکنون در مرحله آسفالت است.

اصیلی افزود: باند جنوبی فرودگاه امام نیز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و لایه اول اسفالت در حدود۵/۴ کیلومتر است که ۵/۳ کیلومتر آن انجام شده است و اگر این پروژه تامین مالی شود در عرض ۶ ماه کل پروژه انجام خواهد شد ولی به دلیل اینکه هنوز پروژه تامین مالی نشده بسیار کند انجام می‌شود.

وی با اشاره به پروژه‌های گذشته و بدهی وزارت راه به این شرکت گفت: هم اکنون ما حدود ۵ الی ۶ میلیارد تومان از وزارت راه طلب داریم که هنوز از سوی این وزارتخانه پرداخت نشده است.

اصیلی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌های ما اجرای پروژه ترمینال زیارتی در فرودگاه امام خمینی است که هم اکنون خاک برداری آن انجام شده است البته در یک مرحله مجددا کل پلن ترمینال با وجودی که پلن قدیمی تایید شده بود تغییر کرد و بیشتر کار‌ها دوباره کاری شد و هم اکنون ۷۰ درصد خاک برداری آن انجام شده واگر این پروژه هم تامین مالی شود ما آمادگی داریم در کمترین زمان این پروژه را عملی کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی ساختمان گفت: یکی از مشکلات ما در این پروژه مشکل قراردادی است ما در پلن گذشته کل پروژه را ۱۱۰ میلیارد تومان برآورد کرده بودیم اما وزارت راه با ما قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی بست و حالا که فاز جدید آغاز شده هنوز قرارداد جدیدی بسته نشده است و برآورد ما در این یکی پلن ۲۰۰ میلیارد تومان است.

اصیلی در ادامه سخنان خود با اشاره به پروژه آزادراه تهران شمال گفت: قطعه ۴ آزادراه تهران شمال که بعد از مرزن آباد شروع می‌شود شرکت ملی ساختمان عهده دار روکاری کل کار بود. همچنین که خود قطعه ۴ به ۶ قطعه تبدیل شده بود و ما توانستیم که این قطعات را کامل کنیم.

وی تاکید کرد: بزرگ‌ترین چالش ما که باعث ایجاد تاخیر در ساخت آزادراه تهران-شمال شد بعد از مباحث مالی بحث معارضین بود که یکی معارضین ملکی که به طور مستقیم و غیرمستقیم بود و دیگری معارضان طبیعی مانند فضای سبز و رانش زمین بود.

بخش دیگر مشکلات ما مسائل فنی و اجرایی پروژه بود که ما مجبور بودیم در بعضی اوقات بازنگری در طرح داشته باشیم به طور مثال ما در کیلومتر ۱۳ مجبور شدیم با مشاوره جدید قرارداد ببندیم تا ژئومت جدید برای ما ببندند.

وی ادامه داد: ما از سال ۸۶ تا پایان ۹۰، ۲۷ میلیارد تومان کارکرد داشتیم در حالی که وقتی تامین مالی شد صرفا در سال ۹۱ حدود ۳۵ میلیارد تومان کارکرد داشتیم وتنها در اسفندماه گذشته ۹ میلیارد تومان کارکردیم که این خود یک رکورد به حساب می‌آید و نشان دهنده آن است اگر در پروژه تامین مالی شود می‌توانیم کارکرد بسیار مفیدی داشته باشیم.

اصیلی خاطرنشان کرد: ‌ هنوز برخی از کارهای قطعه ۴ آزادراه تهران- شمال باقی مانده است و شاید اگر ۲۵ میلیارد تومان تامین مالی شود کارهای تکمیلی آن نیز انجام شود که مسائل جمعی شامل احداث کیوسکهای عوارضی دو عدد پارکینگ در کیلومتر‌های ۱۶ و ۱۹ روشنایی تونل‌ها و آسفالت رویی اصلا اجرایی نشده است و نیازمند تامین مالی دوباره است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما در بخش‌های ۱-۲ و ۳ آزادراه تهران- شمال نیز اعلام امادگی کردیم ولی هنوز به ما جوابی نداده‌اند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز