خبرگزاری کار ایران

ابلاغ ضوابط و مقررات بهداشتی تولید تخم‌مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک

ابلاغ ضوابط و مقررات بهداشتی تولید تخم‌مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک
کد خبر : ۹۸۴۹۳

در این دستورالعمل بر درج مواردی نظیر نام فرآورده، روش تولید، شماره پروانه بهداشتی بهره برداری مرکز نگهداری و پرورش مرغ تخمگذار، شماره پروانه تولید، تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری و کد ردیابی بر روی بسته‌های تخم مرغ تولیدی تاکید شده است.

ضوابط و مقررات بهداشتی تولید تخم‌مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک با هدف تولید تخم مرغ فاقد باقیمانده‌های دارویی ابلاغ شد.

به گزارش ایلنا، سازمان دامپزشكی كشور دستورالعملی در خصوص مراکز نگهداری و پرورش مرغ تخم‌گذار متقاضی تولید تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک كرده است که به این ترتیب اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی تولید تخم‌مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک، ملزم به اجرای مفاد این دستورالعمل بوده و اداره کل دامپزشکی استان، مسوول نظارت بر حسن اجرای آن است.

بنابراین ضوابط و مقررات بهداشتی، درج عنوان «تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک» توسط مراکز متقاضی تولید تخم‌مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک بر روی بسته‌های محصولات تولیدی، منوط به اعمال ضوابط و مقررات بهداشتی مربوط و دریافت پروانه تولید از اداره کل دامپزشکی استان مربوطه خواهد بود.

طبق این مقررات، مرکز متقاضی تولید تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک، باید علاوه بر تاسیسات اصلی و جانبی مناسب برابر ضوابط و مقررات بهداشتی مربوط و به کارگیری دکتر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی اختصاصی، امکانات لازم برای مواردی نظیر اجرای دقیق اقدامات امنیت زیستی، بسته بندی تخم مرغ برابر و شناسایی و ردیابی تخم مرغ، دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی فراهم آورد.

در این دستورالعمل با اشاره به اینکه عرضه تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک صرفا به صورت بسته بندی شده انجام می‌شود، بر درج مواردی نظیر نام فرآورده، روش تولید، شماره پروانه بهداشتی بهره برداری مرکز نگهداری و پرورش مرغ تخمگذار، شماره پروانه تولید، تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری و کد ردیابی بر روی بسته‌های تخم مرغ تولیدی تاکید شده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز