خبرگزاری کار ایران

رییس اتحادیه باغداران کشور:

هلوی تیر ماه خوش طعم است

هلوی تیر ماه خوش طعم است
کد خبر : ۸۳۵۷۳

«در برخی مواقع به دلیل بازار و شرایط خاصی که به وجود می آید میوه ها به صورت کال چیده می شوند و به روش های غیر طبیعی هایی رنگ دار می شوند.»

به دلیل عدم استعداد نوار شمالی در کشت هلو، شاهد محصول بی مزه بودیم و از تیر ماه با محصول مناطق نیمه گرمسیری و سردسیری شاهد هلوی خوش طعم خواهیم بود.

مجتبی شادلو، رییس اتحادیه باغداران در خصوص بی مزه بودن هلوی امسال در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: به دلیل عدم نیاز هلو به آب و نیاز به منطقه خشک و نیمه خشک، نوار شمالی کشور در کاشت هلو استعدادی ندارد.

وی با نوید محصول خوش طعم تیرماه افزود: با آمدن محصول مناطق نیمه گرمسیری و سردسیری شاهد طعم واقعی هلو خواهیم بود.

رییس اتحادیه باغداران بی طعم بودن زرد آلو را سرمازدگی که به باغات این محصول آسیب زده است اعلام کرد.

شادلو با اشاره به در نظر گرفتن اقلیم درست در کاشت محصول گفت: درصورتی که تمام مراحل «داشت» با دقت صورت گیرد و زمان برداشت نیز به موقع باشد محصول خوش طعمی حاصل خواهد شد.

وی اشاره ای به رنگ دار کردن غیر طبیعی میوه ها کرد و اظهار داشت: در برخی مواقع به دلیل بازار و شرایط خاصی که به وجود می آید میوه ها به صورت کال چیده می شوند و به روش های غیر طبیعی رنگ دار می شوند.

رییس اتحادیه باغداران افزود: در سال گذشته مرکبات به خصوص پرتقال کال چیده شدند و به روشهای گرمایشی رنگ سبز به نارنجی تغییر پیدا کرد که این امر هم موجب اسیدی شدن میوه و هم از دست دادن مزه طبیعی می شود.

وی اشاره ای به کال چینی گوجه فرنگی نیز کرد و گفت: زمانی که کارگر وارد مزرعه می شود گوجه کال را از گوجه رسیده تمیز نمیدهد و محصول در پروسه رسیدن به بازار مصرف و ماندن در هوای گرم رسیده می شود، این امرهم سبب از بین رفتن فایده محصول و هم از دست دادن طعم واقعی اش می شود.

شادلو در آخر گفت: نباید به دلیل مشکلات بازار به طبیعت و روند تولید دست برد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز