خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر صنعت در جمع خبرنگاران:

پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران

پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران
کد خبر : ۱۰۴۲۱۸

مخازن کشور در وضعیت خوبی هستند بعنوان مثال گندم به نسبت پارسال ۲۰ درصد رشد موجودی دارد و همچنین برنج و شکر و روغن که از کالای اساسی هستند نیز وضعیتی مشابه گندم دارند و و در کل ثابت خوبی بر کشور برای تامین کالاهای اساسی حاکم است.

در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نان، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۲۲۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم کاران پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عباس قبادی معاون وزیر و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی در حاشیه بازدید از هفتمین نمایشگاه بین اللمللی صنعت نان که در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار شده است در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص میزان گندم خریداری شده از کشاورزان، اظهار داشت: در دوهفته گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان خرید از کشاورزان انجام شده است که ۲۲۰ میلیارد تومان آن در روز گذشته واریز شده و قابل برداشت است.

معاون وزیر در رابطه با میزان گندم وارداتی کشور افزود: مطابق گفته رییس جمهوری 7.5 میلیون تن واردات گندم خواهیم داشت که شورای خرید مناقصات و مکانیزم لازم را برگزار خواهد کرد و قطعاً واردات به میزان ما به التفاوت نیاز از خرید گندم داخل کشور خواهد بود.

قبادی تاکید کرد: مخازن کشور در وضعیت خوبی هستند بعنوان مثال گندم به نسبت پارسال ۲۰ درصد رشد موجودی دارد و همچنین برنج و شکر و روغن که از کالای اساسی هستند نیز وضعیتی مشابه گندم دارند و و در کل ثابت خوبی بر کشور برای تامین کالاهای اساسی حاکم است.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی اظهار داشت: ارز تک نرخی است و تنها ارز ۲۴۴۷ تومانی داریم و اگر قرار باشد که به کالای ارز با قیمت پایین‌تر تخصیص داده شود مابه التفاوت آن پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر در خصوص وضعیت نان صنعتی کشور گفت: ۴۵۰ تن تولید نان صنعتی داریم که ۱۵درصد در تهران و ۱۲ درصد در شهرستان‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بحث فرهنگ سازی، بحثی زمان بر است و متاسفانه ما در این امر توفیق چندانی نداشتیم و به همین خاطر نان صنعتی جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است.

قبادی در خصوص ظرفیت تولید و میزان تولید نان صنعتی کشور افزود: ظرفیت تولید بالقوه کشور دو برابر تولید کنونی است و حدود ۲۰۰ کارخانه نان صنعتی در کشور داریم که متاسفانه کمتر از ۲۰ واحد آن به صورت تمام اتوماتیک است.

قبادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا میزان ضایعات نان کشور ایران ۲۵ درصد نان تولیدی است در حالی که در کشور ترکیه این میزان تنها ۱ درصد است، گفت: من این آمار را قبول ندارم، خودم امار دقیقی ندارم اما این عدد، عدد صحیحی نیست.

وی ادامه داد: قبل از هدفمندی یک میلیون تن مصرف گندم داشته‌ایم و در سال اخیر ۲۰۰ هزار تن کاهش در مصرف گندم و با توجه به افزایش جمعیت و افزایش مصرف نان می‌توان گفت که آن میزان نانی که در گذشته دور ریخته می‌شده است بهبود کیفیت داشته و به مصرف خوراکی رسیده است.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز