راغفر در گفت و گو با ایلنا:
مهار تورم، اصلی ترین اولویت اجرای هدفمندی/ اجرای هدفمندی، 10 درصد تأثیر گذار بوده است
آنچه که کارشناسان اقتصادی از آن نگران بودند در حال حاضر در کشور اتفاق افتاده و آن هم عدم تعادل در منابع و مصارف هدفمندی است و همین امر موجب تورم لجام گسیخته در کشور شده است.
استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا، با اعلام تأثیر گذاری كمتر از 10 درصدی اجرای هدفمندی یارانه ها، کنترل تورم را مهمترین اولویت برای اجرای گام دوم هدفمندی یارانه ها دانست، دولت آینده در ابتدا باید تورم را مهار كرده و پس از آن برای اجرای فاز دوم هدفمندی اقدام كند.
حسین راغفر در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به توزیع نقدی یارانه ها در جامعه گفت: توزیع بیش از 90 هزار میلیارد ریال یارانه نقدی نه تنها به سطح اشتغال و تولید آسیب جدی وارد ساخت، بلکه کاهش شدید بهره وری در اقتصاد کشور را موجب شد.
این اقتصاددان با اشاره به کاهش نرخ رشد منفی 4 درصدی اقتصاد کشور اظهار داشت: اگر یک آسیب شناسی جدی و در عین حال کارشناسی از روند سه سال اجرای هدفمندی یارانه ها در فاز اول داشته باشیم آنگاه به این نتیجه خواهیم رسید که هدفمندی یارانه ها تنها کمتر از 10 درصد آن در اقتصاد کشور تاثیرگذار بوده است.
وی به آمار و ارقام اشاره شده در طول یک ماه گذشته در خصوص نرخ تورم و نقدینگی اشاره و بیان داشت: آنچه که کارشناسان اقتصادی از آن نگران بودند در حال حاضر در کشور اتفاق افتاده و آن هم عدم تعادل در منابع و مصارف هدفمندی است و همین امر موجب تورم لجام گسیخته در اقتصاد شده است.
وی بر بازبینی مجدد اجرای هدفمندی یارانه ها تاکید کرد و عنوان داشت: آنچه که در اقتصاد کشور حائز اهمیت است،توجه به تولید و اشتغال است و برای اجرای گام دوم هدفمندی باید به این دو مولفه توجه ویژه ای داشت.